30 päivän palautusoikeus
Toimitus alk. 2,40 €. Ilmainen toimitus yli 24 €
Yli 600.000 tuotetta varastossa

Tuotteet 1-48 / 50

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Säilytyslaatikko lävistyskoruille
  6,90 €
 2. Mittausväline lävistyskoruille
  2,90 €
 3. Renkaanavaaja
  19,90 €
 4. Organza korupussi
  0,70 €
 5. Itsesulkeutuvia autoklaavipusseja
  12,90 €
 6. Forester slotted forceps
 7. Ball holder
  16,90 €
 8. Play lävistysneula
  1,20 €
 9. Lävistysneula katetrilla
  1,20 €
 10. Vetoketjupusseja
  2,90 €
 11. Sakset
  7,90 €
 12. Multi Tool
  11,90 €
 13. Receiving tube
  4,90 €
 14. Katetrit lävistysneuloille
  0,65 €
 15. Bananabelli steriili lävistysneula
  2,50 €
 16. Riippulukko suuriin lävistyksiin
  37,90 €
 17. Steriili lävistysneula kierteillä
  2,50 €
 18. Steriili lävistysneula
  1,20 €
 19. Dermal lävistysväline
  3,90 €
 20. Lävistysneuloja
  32,90 €
 21. Pennington slotted tweezers
  9,90 €
 22. Dermal anchor insertion tool
  15,90 €
 23. Pennington forceps
  9,90 €
 24. Pennington slotted forceps
  9,90 €
 25. Forester forceps
  9,90 €

Tuotteet 1-48 / 50

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Välineet

Kehonmuokkauksen taidetta on harrastettu vuosisatoja. Mutta lävistysten ja muiden kehonmuokkaus tapojen suhteen, vasta nykyään on saatavilla uudenaikaisia välineitä, jotka mahdollistavat turvallisen kokemuksen. Oikeanlaisten lävistysvälineiden omistaminen on kaikkein olennaisin osa lävistysten tekemistä. Yhtenä nopeimmin kasvavista lävistys verkkokaupoista, Bodymod ei ainoastaan myy lävistyskoruja, vaan tarjoaa myös kaikki tarpeelliset välineet ja hoitotuotteet.

Mistä voi ostaa lävistysvälineitä?

Voit ostaa niitä Bodymod verkkokaupasta. Meidän välineiden kokoelma on täydellinen ammattikäyttöön, mutta meillä on myös välineitä, joita myös muut kuin ammattilaiset, lävistyksistä pitävät voivat käyttää. Lue lisää niistä "Tarpeelliset välineet muille kuin ammattilaisille" osiossa. Olemme halukkaita auttamaan sinua löytämään sopivat välineet. Jos olet juuri ottanut lävistyksen, voit pyytää lävistäjää neuvomaan sinua, minkälaisia tarvikkeita hankkia tulevaisuudessa pitääksesi siitä huolta. Löydät suurimman osan tarpeellisia välineitä verkkokaupassamme.

Oletko lävistäjä ja haluat hankkia tarvikkeita parhaimpaan hintaan?

Bodymodissa välitämme lävistäjistä ja haluamme palvella heitä parhaan laatuisilla tarvikkeilla. Tarjoamme vain parhaan laatuisia välineitä varmistaaksemme, että meidän asiakkailla on kaikkein mukavin kokemus. Täällä on joitain Bodymodissa tarjolla olevia tarvikkeita:

Tarpeelliset välineet muille kuin ammattilaisille

Vaikka et olisi ammattitaitoinen lävistäjä, voit silti löytää tarpeellisia välineitä valikoimastamme, kuten:

 • Renkaanavaaja - paras renkaiden avaamiseen, erityisesti paksujen mallien. BCR-renkaat ovat myös helpompia laajentaa tällä renkaanavaajalla.
 • Venytysteippi, joka tunnetaan myös teflon teippinä, sopii ihmisille, jotka eivät halua tyytyä venytyskorujen kokojen rajoituksiin. Teippi on ohut; eli voit itse päättää venytyksen koon. Tarvitset ainoastaan tunnelin ja plugin, ja laita teippiä sen ympärille niin monesti kuin haluat. Teflon teipin käyttö korvien venytykseen on hyvin erilainen korvan venytyksen muoto. Se vaatii kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä. Kun totut siihen, tulet ihastumaan tätä tekniikkaa.
 • Koko taulukko - tulee tarpeeseen, kun sinun pitää tietää korusi koko.
 • Monitoimiväline - auttaa sinua avaamaan minkä tahansa korun ja tekee prosessista vaivattoman.

Väline, jonka tarvitset korun vaihtamiseen riippuu täysin siitä, minkälaista korua haluat vaihtaa. Yllä mainittu monitoimiväline on yksi tarpeellisimmista välineistä, sillä voit käyttää sitä useimpiin malleihin.

Mitä dermaliin pitäisi käyttää?

Dermalit ovat mielenkiintoinen kehonmuokkauksen muoto. Niitä voidaan käyttää osana tatuointia tai vain itsestään. Dermal on one-point lävistys, sillä sen pitää paikallaan ihonalainen alusta. Dermal lävistys toimenpiteen vaiheet:

 • Sterilointi
 • Pieni viilto tehdään ihoon neulan tai dermal lävistys välineen avulla
 • Alustan pohjapuoli asetetaan paikalleen
 • Koru ruuvataan alustaan, ja se on siinä
 • Välineet, joita tavallisesti käytetään toimenpiteen aikana ovat erityinen neula (koko riippuu korun sijainnista) tai dermal punch, dermal anchor inserter, ja dermal pihdit. Suosittelemme sinua pyytämään lävistäjää vaihtamaan korun dermal lävistyksen parannuttua sen sijaan, että tekisit sen itse. Tämä lävistys on hieman monimutkaisempi, ja on parasta antaa ammattilaisen hoitaa se.

  Mitä labretin vaihtamiseen pitäisi käyttää?

  Kaikkein helpoin tapa vaihtaa parantunut labret, on käyttämällä labret pinsetti pihtejä. Käytä kumihanskoja tai pese kädet desinfioivalla aineella, ja puhdista alue huolellisesti Isotonisella Suolaliuoksella. Alueen kuivaamisen jälkeen, pidä labret tiukasti paikallaan pinseteillä. Ruuvaa pallo pois sormilla ja vaihda koru.

  Huolehdi Turvallisuudesta

  Emme voi toistaa itseämme liikaa; ammattimaisten välineiden käyttö on välttämätöntä lävistyksissä. Lävistysreikä, joka on tehty ompeluneulalla ja muilla kotitalous tarvikkeilla voi tulehtua ja muuttua epämuodostuneeksi, joka johtaisi korun poistamiseen ja vakavampiin komplikaatioihin. Ammattimaiset välineet eivä ole ainoastaan 100% turvallisista materiaaleista, vaan lisäksi erityisesti luotu tähän tarkoitukseen. Kaikki tämä takaakseen asiakkaan turvallisuus ja huolenpito. Käytä ammatillisia, steriloituja välineitä, pysy terveenä, ja nauti uudesta lävistyskorusta!