Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Lävistysvälineet Lävistysvälineet

Lävistysvälineet

Tutustu ammattimaisiin lävistysvälineisiin, joiden avulla työ tehdään oikein ja lopputulos on siisti ja virheetön

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Brand

44 tuotetta

Järjestä
 1. Ball holder
  16,90 €
 2. Multitool
  11,90 €
 3. Renkaanavaaja
  19,90 €
 4. Mosquito lävistysneula vapautuvalla katetrilla
  0,95 €
 5. Play lävistysneula -50%
  Play lävistysneula
  0,60 € Alkaen 1,20 € -50%
 6. Vetoketjupusseja
  4,00 €
 7. Sidesakset
  11,90 €
 8. Bead tweezers
  11,90 €
 9. Receiving tube
  4,90 €
 10. Katetrit lävistysneuloille
  0,65 €
 11. Bananabelli steriili lävistysneula
  2,50 €
 12. Organza korupussi Organza korupussi -30%
  Organza korupussi
  0,70 € -30%
 13. Riippulukko suuriin lävistyksiin
  37,90 €
 14. Steriili lävistysneula
  1,20 €
 15. Itsesulkeutuvia autoklaavipusseja
  12,90 €
 16. Lävistysneuloja Lävistysneuloja -50%
  Lävistysneuloja
  16,45 € Alkaen 32,90 € -50%
 17. Pennington slotted tweezers
  9,90 €
 18. Dermal anchor insertion tool
  15,90 €
 19. Pennington forceps
  9,90 €
 20. Pennington slotted forceps
  9,90 €
 21. Foerster slotted forceps
  9,90 €
 22. Foerster pihdit
  9,90 €
 23. Renkaansulkija
  19,90 €
per sivu

Lävistysvälineet

Kauniin ulkonäön lisäksi lävistyksissä parasta on niiden läheinen suhde ihmisen kehoon. Ne ovat enemmän kuin asusteita; ne ovat osa ihmistä. Tästä syystä lävistyksen ottaminen tai lävistyskorun vaihtaminen ovat herkkiä toimenpiteitä, joita on lähestyttävä varovaisuudella ja huolellisuudella. Tämä edellyttää usein asianmukaisia lävistysvälineitä, ja me tarjoamme sekä ammattilaislävistäjille että ei-ammattilaisasiakkaille vain kaikkein parasta. Nämä lävistystyökalut ovat välttämättömiä lävistyksen kantajan turvallisuuden kannalta. Tutustu valikoimaamme ja löydä kaikki tarvittava lävistyksiin liittyvien toimenpiteiden suorittamiseen.

Ammattimaiset lävistystyökalut

Tärkeimpiä lävistysvälineitä ovat varmasti neulat, joilla lävistys tehdään. Niiden on oltava kestäviä ja valmistettu tarkasti nimenomaan tätä tehtävää varten. Jos välineet eivät vastaa ammattilaisen taitoja, ei tuloskaan ole koskaan yhtä hyvä niin ulkonäön kuin turvallisuudenkaan kannalta. Osta lävistysneulat meiltä tukkutilauksena tarvitsemassasi koossa, niin pääset toteuttamaan 50:n onnellisen lävistettävän unelmat.

Meillä on myös laaja valikoima pihtejä ja pinsettejä, joiden avulla lävistettävä alue pysyy paikallaan lävistystoimenpiteen aikana, kuten esimerkiksi Foerster-pihdit kielen tai posken lävistämiseen. Tutustu tähän pinsettisarjaan, joka sisältää monipuolisen valikoiman työkaluja, jotka auttavat sijoittamaan hankalat korva-, napa- tai nännilävistykset juuri oikein. Vastaanottoputki on joissakin kohdissa lävistysneulan paras ystävä, sillä se ehkäisee vahinkoja, joita saattaisi syntyä odottamattomista liikkeistä tai neulan työntämisestä liian pitkälle.

Useimmissa neuloistamme on sisäänrakennetut katetrit, joiden avulla koru on helppo asettaa uuteen lävistykseen. Mutta jos käytät mieluummin klassisia lävistysneuloja työstäessäsi ihmeitäsi, voit aina lisätä katetrin erikseen ja nauttia näin molempien maailmojen parhaista puolista. Klassinen käsittely ja maksimaalinen mukavuus korua asetettaessa. Voiko olla parempaa?

LävistysvälineetLävistysvälineet

Ei-ammattilaisen lävistysvälineet

Suurin osa lävistysvälineistämme on tarkoitettu ammattilaislävistäjien käyttöön. Jotkut niistä ovat kuitenkin hyödyllisiä myös kenelle tahansa harrastelijalle, joka haluaa tuntea lävistysten maailman omakseen. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi kätevä mittausväline, jonka avulla määrittelet korujesi koon. Erilaiset lävistyksenvaihtotyökalut, kuten erikoispihdit BCR-renkaiden avaamiseen ja sulkemiseen, ovat suosittuja. Saatavilla on myös monitoimipihdit kaikenlaisten lävistyskorujen vaihtamiseen. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä, jos vaihdat koruja usein tai haluat tehdä sen nopeasti satuttamatta vahingossa itseäsi tai pikku aarteitasi.

Nämä työkalut on suunniteltu sekä ammattilaisille että kenelle tahansa lävistyksen ottaneelle. Ne ovat siis helppokäyttöisiä – itse asiassa helppokäyttöisyys on niiden koko tarkoitus, sillä ne vähentävät lävistykseen liittyviä tylsiä tai hankalia asioita ja mahdollistavat keskittymisen siihen, mikä on hauskaa.

LävistystyökalutLävistystyökalut

Lävistysvälineet - FAQ

Mitä työkalua lävistäjät käyttävät korujen vaihtamiseen?

Se riippuu paljon lävistyksen sijainnista ja korujen tyypistä. Esimerkiksi labretissa on litteä takaosa ja yleensä suhteellisen pieni koristeellinen etuosa, joten sen käsitteleminen on hankalaa ilman labret-pihtejä, joissa on sekä aukoton että aukollinen pää. Jos et pidä labrettia paikallaan, se todennäköisesti vain pyörii lävistyksen sisällä, kun yrität irrottaa koristeellista päätä.

Toinen vaikea lävistyskoru on dermal, jonka pohja sijaitsee ihon alla, joten sen irrottaminen vaatii ohuet pihdit pitämään pohjaa paikallaan, kun yläosaa irrotetaan. Jokainen lävistystyyppi on ainutlaatuinen, joten välineet, jotka antavat turvallisen otteen korusta, ovat keskenään erilaisia, vaikka kyseessä onkin yleensä jonkinlaiset pihdit.

Mitä voin käyttää lävistyspihtien sijaan?

Ilman lävistysvälineitä korun vaihtaminen on tehtävä hellävaraisesti (!) sormia käyttäen. Lopeta heti, jos tunnet vähänkin kipua tai jos sinulla on vaikeuksia päästä lävistykseen käsiksi. Emme suosittele arkipäiväisten esineiden käyttöä, sillä niitä ei ole suunniteltu tähän tehtävään, ja riskinä on, että satutat itsesi. Jos et pysty vaihtamaan korua itse, mene ammattilaislävistäjän vastaanotolle. Et tule katumaan päätöstä.

Miten septum-rengas irrotetaan ilman pihtejä?

Lävistyskoru on kyllä mahdollista poistaa ilman minkäänlaisia työkaluja. Sanommepa vain, että niistä on paljon apua. Septum-renkaan irrottaminen ei yleensä ole kovin vaikeaa, varsinkin jos korussa on käyttäjäystävällinen kiinnitysmekanismi. Meidän koruistamme useimmat aukeavat ja sulkeutuvat vaivatta yhdellä napsautuksella, esimerkiksi saranasegmentin avulla.

Sama pätee esimerkiksi daith-renkaisiin, joita myös pidetään jokseenkin hankalassa, kapeassa kohdassa anatomiaa. Kunhan korusi on hyvin suunniteltu ja opettelet sen toiminnan ennen käyttöä, voit vaihtaa korujasi rauhassa ilman pihtejä tai muita lävistysvälineitä.

Paras työkalu tähän hommaan ovat kuitenkin kirurgiset käsineet. Niiden käyttö vaatii hieman harjoittelua, mutta niillä saat korusta paljon paremman otteen kuin paljain käsin, ja oikein käytettynä vältyt bakteerien levittämiseltä.