Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Microdermal lävistyskorut Microdermal lävistyskorut

Microdermal lävistyskorut

Tutustu kattavaan, varmasti turvallisista materiaaleista valmistettujen microdermal-lävistyskorujen valikoimaan

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Jalokiven väri
Bioyhteensopivuus
Vedenkestävyys
Elinikä
Brand

37 tuotetta

Järjestä
 1. Dermal monissa väreissä jalokivellä
  5,90 €
 2. Dermal koru patruuna designilla Dermal koru patruuna designilla -30%
  Dermal koru patruuna designilla
  Tarjoushinta 4,83 € Normaali hinta 6,90 € -30%
 3. Dermal-feridopallo haluamallasi värillä Dermal-feridopallo haluamallasi värillä -50%
  Dermal-feridopallo haluamallasi värillä
  4,45 € Alkaen 8,90 € -50%
 4. Surface bar titaanista
  14,90 €
 5. Dermal-häivekoru Dermal-häivekoru -50%
  Dermal-häivekoru
  0,95 € Alkaen 1,90 € -50%
 6. Dermal koru titaanista jalokivellä Dermal koru titaanista jalokivellä -20%
  Dermal koru titaanista jalokivellä
  7,92 € Alkaen 9,90 € -20%
 7. Pyöreä dermal-levy Pyöreä dermal-levy -30%
  Pyöreä dermal-levy
  2,73 € Alkaen 3,90 € -30%
 8. Dermal koru 14k kultaa jalokivipunoksella
  43,90 €
 9. Dermal koru 14k kultaa kirkkailla zirkonia kivillä
  39,90 €
 10. Dermal koru tähtisateella
  6,90 €
 11. Dermal jalokivellisellä kukalla
  11,90 €
 12. Dermal 14 karaatin kullasta jalokivellä
  36,90 €
 13. Pyöreä dermal keskikivellä monissa eri väreissä
  9,90 €
 14. Dermal 14 karaatin kullasta kukalla
  63,90 €
 15. 90° surface bar litteillä levyillä
  4,90 €
 16. Kukka dermal koru jalokivillä monissa väreissä
  7,90 €
 17. Dermal 14 karaatin kullasta jalokivikupolilla
  52,90 €
 18. Dermal kukka jalokivilehdillä
  7,90 €
 19. Dermal koru eri jalokivityypeillä
  5,90 €
 20. Dermal biovaaramerkillä
  7,90 €
 21. Pyöreä dermal anchor base titaanista
  12,90 €
 22. Dermal anchor korulla 25 setin paketti
  494,90 €
 23. Dermal koru jalokivillä ja kukalla
  6,90 €
 24. Dermal 14 karaatin kullasta opaalikivellä Dermal 14 karaatin kullasta opaalikivellä -30%
  Dermal 14 karaatin kullasta opaalikivellä
  30,73 € Alkaen 43,90 € -30%
 25. Dermal koru opaalijalokivellä
  6,90 €
 26. Dermal suurella jalokivellä Dermal suurella jalokivellä -30%
  Dermal suurella jalokivellä
  4,13 € Alkaen 5,90 € -30%
 27. Skin anchor jalokivellä
  6,90 €
 28. Dermal anchor koru piikki
  5,90 €
 29. Dermal koru jalokivellä monissa väreissä
  5,90 €
per sivu

Dermal-lävistys

Dermal-lävistys on ehkä kaikista monipuolisin lävistystyyppi, sillä sen avulla voit muokata tyyliäsi täysin oman makusi mukaan. Dermal-korut on suunniteltu näyttämään upeilta riippumatta siitä, missä lävistys sijaitsee, ja meiltä löydät laajan valikoiman korujen parhaimmistoa. Voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan ulkonäön, koon ja materiaalin, kuten kirurginteräksen tai 14 karaatin kullan. Kokeiltavana on monia vaihtoehtoja, ja nopea toimituksemme tuo korut perille hetkessä. Kunhan löydät juuri sinulle sopivat pienet kaunokaiset, voit tuntea olosi samaksi vanhaksi itseksesi aivan uudella tavalla.

Dermal-lävistys on kirjaimellisesti ”iholävistys”, eli se lävistää ihon. Se tunnetaan myös nimillä microdermal- tai one-point- (’yhden pisteen’) lävistys. Toisin kuin muut lävistystyypit, kuten korva- tai kielilävistys, dermal ei kulje minkään ruston tai tietyn kehonosan läpi. Se siis lävistää pelkästään ihon. Tästä johtuu nimi one-point. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa dermal-lävistyksen melkein mihin tahansa kohtaan kehossasi, jopa hyvin vaikeasti lävistettäviin paikkoihin. Näin itseilmaisun rajat lävistyksen sijainnin suhteen häviävät melkein kokonaan. Se voi olla todellinen katseenvangitsija, jota kukaan ei voi sivuuttaa, yksityinen aarre, jota vain sinä ja rakkaasi voitte ihailla, tai jotakin siltä väliltä. Valinta on täysin omasi!

Dermal KoruDermal Koru

Yksi suosittu ja täynnä mahdollisuuksia oleva alue dermal-lävistykselle on rintakehä. Esimerkiksi ”perhoslävistykseksi” kutsuttu solisluiden yhtymäkohta tai rintalasta ovat kauniita vaihtoehtoja. Myös selkä ja niska ovat täynnä potentiaalia. Kumpikin puoli vartaloasi muodostaa siis kokonaisen kankaan, jolle voit vapauttaa luovuutesi. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on useita dermal-lävistyksiä, jotka muodostavat upean ja persoonallisen kokonaisuuden, ikään kuin oman henkilökohtaisen tähtikuvion ihollesi.

Kasvoille on olemassa useita lävistystyyppejä, kuten nenä- tai huulilävistykset, mutta dermal-lävistyksen voi sijoittaa paikkaan, jossa saat sen erottumaan tietyistä kasvojen piirteistä, kuten otsaan tai poskeen. Tällä tavoin korustasi tulee riippumaton, eikä se jää koskaan huomaamatta. Dermal-lävistyksiä näkyy toisinaan myös käsivarsissa tai käsissä, mikä viimeistelee hienosti minkä tahansa tyylikokonaisuuden – tai toimii itsenäisenä elementtinä. Jaloissa tai jopa lantiossa se viettelee ja viestii rohkeutta. Yleisesti ottaen dermalit auttavat sinua luomaan uuden yhteyden omaan kehoosi ja tehostavat itsetuntemustasi, vaikka ne eivät aina näy muille.

Microdermal LävistysMicrodermal Lävistys

Koska dermal-lävistys voi sijaita missä tahansa, voit helposti tehdä siitä huomion keskipisteen, jos vain valitset oikean korun. Häikäisevä tähtisade tai tyylikäs opaalikivi on samalla sekä yllättävä että viehättävä, oli se sitten kädessä, niskassa tai reidessä. Yhtä hyvin voit valita hienostuneen vähäeleisyyden yksinkertaisella litteällä levyllä. Tietysti saatavilla on myös hauskuuksia, kuten patruunan kanta, joka viestii huumorintajua ja rentoutta.

Eli, aivan kuten vapaan sijoituksenkin kohdalla, voit myös valikoida dermal-lävistykseesi korun, joka vastaa juuri sinun olemustasi. Kaikki on mahdollista. Sinun ei tarvitse olla muuta kuin oma itsesi. Selaamalla mallistoamme löydät uuden suosikkisi, joka vie tyylisi seuraavalle tasolle. Mitä enää odotat?

Microdermal KoruMicrodermal Koru

Dermal-Lävistys

Miten dermal-lävistys puhdistetaan?

Dermal-lävistys on puhdistettava kahdesti päivässä koko paranemisajan. Kerran vedellä ja hellävaraisella saippualla, sekä vielä kerran suolaliuoksella. Saippua puhdistaa haavan tulehduksen estämiseksi, ja suola poistaa ylimääräiset nesteet nopeuttaen paranemisprosessia. Älä koske lävistystä muuten kuin puhdistuksen yhteydessä, äläkä kohdista siihen painetta pitämällä esimerkiksi tiukkoja vaatteita.

Paranemisen keston arviointi on hankalaa, sillä se riippuu suuresti lävistyksen sijoituspaikasta. Liikkeen aiheuttama ärsytys pitkittää paranemista, joten liikkuvissa osissa paranemisessa kestää pidempään. Joka tapauksessa lävistyksestäsi huolehtimisen pitäisi olla ensisijainen tavoite. Se on aina vaivan ja kärsivällisyyden arvoista.

Dermal LävistysDermal Lävistys

Miten dermal-koru vaihdetaan?

Useimmat dermal-lävistykset tehdään niin sanotulla dermal anchor -pohjalla, joka asetetaan ihon alle. Pohjassa on kierteet, jotka mahdollistavat koristeellisen yläosan asettamisen ja irrottamisen ruuvaamalla. Tämä on sen verran tiukasti paikallaan istuva lävistyskorutyyppi, että korun vaihtaminen vaatii erityisiä dermal anchor -välineitä: yhdet pihdit pohjan pitämiseen paikallaan ja toiset yläosan ruuvaamiseen. Näiden välineiden avulla koko prosessi tapahtuu hyvin helposti. Kaikkia dermal-koruja ei kuitenkaan voi vaihtaa. Niin kutsuttu skindiver on yhdestä kiinteästä kappaleesta valmistettu lävistyskoru, joten sen yläosaa ei voi vaihtaa.

Dermalia ei pidä sekoittaa hyvin samankaltaiseen surface-barbelliin, jossa barbelli sijoitetaan ihon alle niin, että sen molemmat päät jäävät ihon yläpuolelle. Nämä ovat joskus kiinteitä, mutta niitä on saatavana myös kierteillä, jotta voit laittaa sen päihin valitsemasi koristeet luodaksesi itse suunnittelemasi tuplaefektin.

Miten dermal-lävistys tehdään?

Lävistäjä tekee neulan avulla ihoon pienen onkalon, johon dermal-koru asettuu. Koska iho on erittäin joustava, koru mahtuu sen alle, vaikka korun pohja on reikää suurempi. Näin koru pysyy paikallaan. Dermal anchor -pohja on rei’itetty, jotta kudos pääsee kasvamaan reikien läpi sitoen pohjan tiukasti ihoon.

Toimenpide vaikuttaa luonnostaan vain kehon ylimpään pintakerrokseen, kun taas perinteinen lävistys, kuten korvalehtilävistys, kulkee koko kehonosan läpi. Dermal-lävistyksen yksi ainoa aukko tekee siitä hyvin ainutlaatuisen. Poikkeuksena on surface-barbelli, joka edellyttää kahta ulostulokohtaa.

Dermal PiercingDermal Piercing

Onko dermal-lävistys turvallinen?

On mahdollista, että kehosi hylkii korua, varsinkin jos lävistetty alue liikkuu paljon tai jos lävistys on liian syvä. Jos näin käy, älä pelkää. Se tarkoittaa vain sitä, että kehosi työntää korun ulos. Silloin kannattaa vain hyväksyä se ja ottaa koru pois, jotta kohta ei arpeudu. Kehon hylkimisreaktio ei aiheuta minkäänlaista vaaraa. Se vain tekee dermal-lävistyksen pitämisen kyseisessä kohdassa vaikeaksi tai mahdottomaksi. Älä anna sen pilata tyyliunelmiasi – kokeile vain eri kohtaa, ja lopulta se onnistuu. Kysy tarkempia neuvoja omalta lävistäjältäsi.