Dermal jalokivellisellä kukalla

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 10,90 €

Erikoistarjous: 8,72 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Häikäisevän kauniin dermal korun kukka muodostuu useista kimaltelevista jalokivistä, jotka ovat aseteltu koruun todella suunnitelmallisesti.
Suuren keskellä olevan pyöreän jalokiven ympärillä on kukan terälehtinä ovaalin muotoiset jalokivet. Suuri keskikivi on fasetti hiottu zirkonikivi, joka kimaltelee timantin tavoin upeasti.
Kaikki kukan jalokivet ovat tukevasti paikallaan korun messinkisessä rakenteessa, sekä korun takaosassa, että jalokivien edessä. Korun messinkinen pinta on päällystetty trendikkäiden värien luomiseksi, joita on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa. Korun zirkonikivet ovat kirkkaita kaikissa malleissa.
Dermalin takaosan levyssä on luonnollisesti ruuviosa, jolla kiinnität korun dermal anchoriin. Se on valmistettu kirurginteräksestä ja istuu korun takaosan sivulla, eikä sen keskellä, kuten voit huomata tuotekuvista. Syynä tähän on suuren keskikiven sijainti.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Dermal-73
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Toissijainen materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Tavallinen pinnoite
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Dermal jalokivellisellä kukalla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder