KESÄALE

100 päivän palautusoikeus
Toimitus alk. 3,99 €. Ilmainen toimitus yli 29 €
Yli 600.000 tuotetta varastossa
Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Jalokiven väri
Tyyppi

Tuotteet 1-48 / 73

Järjestä
 1. Fake rengas
  2,90 €
 2. Fake nännikilpi tribaali kuviolla
  5,90 €
 3. Fake septum koru ketjulla
  5,90 €
 4. Fake septum koru sydämen muotoinen
  6,90 €
 5. Fake rustokoru %
  Fake rustokoru
  3,92 € Alkaen 4,90 €
 6. Ear cuff jalokivellisillä nelikulmilla
  8,90 €
 7. Ear cuff jalokivellisillä lehdillä
  14,90 €
 8. Fake septum koru opaalikivellä ja ketju designilla
  12,90 €
 9. Fake kielikoru glow in the dark akryylipallolla
  3,90 €
 10. Fake plugi kupolin muodossa
  4,90 €
 11. Ear cuff filigraanisydän designilla
  4,90 €
 12. Fake nenäkoru kulmalla ja jalokivillä
  6,90 €
 13. Fake nännikilpi sydämellä
  5,90 €
 14. Fake rustokoru palloilla
  4,90 €
 15. Fake nenäkoru jalokivisydämellä
  8,90 €
 16. Fake nännikoru siivillä
  4,90 €
 17. Ear cuff filigraanidesignilla
  3,90 €
 18. Fake nenäkoru jalokivellä
  1,90 €
 19. Ear cuff koristeellisella filigraanisydämellä
  2,90 €
 20. Ear cuff leveällä filigraanidesignilla
  2,90 €
 21. Fake spiraali venytyskoru
  3,90 €
 22. Fake plugi kirurginteräksestä
  4,90 €
 23. Ear cuff tribaalidesignilla ja jalokivellä
  3,90 €
 24. Fake venytyskoru monissa väreissä
  3,90 €
 25. Fake kielikoru akryylistä
  3,90 €
 26. Fake nenäkoru jalokivitähdellä
  4,90 €
 27. Ear cuff kelttiläisellä sydämellä ja ketjulla
  3,90 €
Sivu
per sivu

Klipsi Lävistyskorut

Klipsikorut, jotka tunnetaan myös fake tai feikki lävistyskoruna, on erityisesti luotu niille ihmisille, jotka eivät ole (vielä) tarpeeksi valmiita sitoutumaan tai eivät jostain muusta syystä voi ottaa oikeaa lävistystä.

Fake lävistyskorut voivat näyttää niin realistisilta, että usein kukaan ei edes kyseenalaista niiden aitoutta. Ne ovat myös muodikkaita asusteita ja hieno lisäys kaikenlaiseen lookkiin ilman sitoutumisen tarvetta. Haluatko lävistyksen, mutta et ole valmis siihen? Fake lävistyskorut ovat kuin luotuja sinulle! Verkkokaupan kategorioiden joukosta löydät:

Melkein jokaista "aitoa" lävistyskorua voidaan jäljitellä, minkä huomaa laajasta valikoimastamme.

Mistä voi hankkia klipsi lävistyskoruja?

Niiden suosion vuoksi, voit hankkia kaikenlaisia feikkikoruja monesta verkkokaupasta. Suosittelemme kuitenkin sinua valitsemaan lävistysverkkokaupan, kuten Bodymodin muotimerkkien sijaan, että voit välttää allergisoivista materiaaleista valmistettuja koruja. Fake lävistyskorujen tilaaminen summassa verkosta voi olla myös vaarallista, sillä korussa voi olla teräviä reunoja tai epäturvallisia kiinnitysmekanismeja. Selaa meidän ikuisesti kasvavaa valikoimaa ja tutustu korkealaatuisiin tuotteisiimme.

Klipsikorujen käyttö on helppoa, sillä voit vaihdella lookkia ilman että sinun tarvitsee muuttaa kehoasi millään tavalla. Fake lävistyskorut ovat myös turvallisempia raskaana ollessa. Voit käyttää koruja aivan kuten kuka tahansa, mutta ottaa sen pois tarvittaessa. Magneettiset korut ovat myös suosittuja, erityisesti nuorison parissa. Ne on helppo laittaa ja yksinkertaista ottaa pois. Jos päätät käyttää lävistyskorua ilman lävistystä, muista ottaa se pois ennen nukkumaan menoa. Nämä koristeet eivät ole kiinni kehossa, kuten aidot lävistyskorut, joten voit kadottaa ne tai jopa nielaista sen nukkuessasi. Eli varmista, että olet ottanut korun pois ennen unten maille vaipumista!

Fake lävistyskoru kategoriat

Fake Venytys

Korvien venyttäminen on erittäin pitkä ja joskus epämukava prosessi. Jos kuitenkin haluat luoda sen tyylin, voit käyttää fake plugeja. Tämä tuore design on valmistettu kirurginteräksestä ja tulee kolmessa värissä. Jos olet enemmän kiinnostunut orgaanisista materiaaleista, meillä on se sama malli puusta valmistettuna. Tämä tulee neljässä värissä. Meillä on myös venytyskoruja, kuten tämä akryylinen malli, kirurginteräs osalla ja spiraalilla muodolla, joka tulee seitsemässä värissä.

Nämä korut eivät kuitenkaan ole aivan täysin feikkejä. Sinulla tulee olla 1.2 mm lävistysreikä käyttääksesi niitä.

Klipsi Napakoru

Feikki napakorut ovat hauska lisäys rantalookkiin kesällä. Ne ovat niin helppoja laittaa. Sinun tarvitsee vain kiinnittää rengas ihoon navan yläpuolella, ja näin sinulla on ihana riipus napakoru.

Fake Nenärenkaat ja Tapit

Klipsi nenärenkaat voi laittaa ja ottaa pois sekunnissa. Muotonsa ansiosta ne sopivat useimpiin nenän malleihin täydellisesti. Voit valita kimaltelevan mallin, kun tunnet olosi juhlalliseksi tai värikkään korun hauskalla designilla. Ja ne jotka ovat täysin valmiita, voivat valita läpikuultavan fake nenäkorun, jotka näyttävät kaikkein realistisimmilta.

Fake Kielikorut

Fake Kielikorut antavat mahdollisuuden kokeilla, miltä aito kielikoru näyttäisi. Nämä korut ovat usein akryylisiä ja toimivat imun avulla. Voit löytää niitä monissa väreissä. Meillä on myös pimeässä hohtavia malleja, jotka ovat erityisen hauskoja bileissä.

Klipsi Nännikorut

Nännikorut ovat erittäin seksikkäitä ja niiden suosio vain kasvaa. Voit kokeilla näitä malleja ennen kuin hankit oikean nännilävistyksen. Fake korujen käyttö on paljon kivuttomampaa, kuin että neula työnnetään tämän herkän kehon alueen läpi. Aito malli on vain rohkeille, mutta jokainen voi näyttää siistiltä käyttämällä feikkikorua, erityisesti tällä mallilla.

Ear Cuff

Ear cuff korut ovat todella trendikkäitä nyt, ja sen ymmärtää. Ne näyttävät kauniilta, ovat todella helppokäyttöisiä ja huomattava lisäys muotiin. Bodymodissa otamme jokaisen huomioon. Meillä on laaja valikoima lävistyskoru malleja, joihin ei tarvi lävistystä, kuten tämä käärme malli malli ja jopa kolminkertainen earcuff.

Klipsi Septum Rengas

Monet tykkäävät septum lävistyksen lookista, mutta eivät halua odottaa lävistyksen parantumista tai ehkä poikkeava septum estää lävistyksen ottamista. Siinä tapauksessa, fake septum rengas on täydellinen ratkaisu. Bodymodissa on monia malleja eri materiaaleista, kuten nämä: