Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Jalokiven väri
Tyyppi

Tuotteet 1-48 / 58

Järjestä
 1. Fake-rengas
  2,90 €
 2. Fake nenäkoru jalokivikoristeella Fake nenäkoru jalokivikoristeella -14%
  Fake nenäkoru jalokivikoristeella
  Tarjoushinta 5,07 € Normaali hinta 5,90 € -14%
 3. Fake nännikilpi tribaali kuviolla
  5,90 €
 4. Fake septum koru ketjulla
  5,90 €
 5. Fake-plugi
  3,90 €
 6. Fake rustokoru
  4,90 €
 7. Earcuff – kivisuorakulmiot Earcuff – kivisuorakulmiot -14%
  Earcuff – kivisuorakulmiot
  7,65 € Alkaen 8,90 € -14%
 8. Ear cuff jalokivellisillä lehdillä
  14,90 €
 9. Fake septum koru opaalikivellä ja ketju designilla
  12,90 €
 10. Fake plugi kupolin muodossa
  4,90 €
 11. Earcuff filigraanisydänkuviolla
  4,90 €
 12. Fake-shield-nännikoru sydämillä Fake-shield-nännikoru sydämillä -14%
  Fake-shield-nännikoru sydämillä
  5,07 € Alkaen 5,90 € -14%
 13. Ear cuff ruusulla Ear cuff ruusulla -50%
  Ear cuff ruusulla
  Tarjoushinta 1,95 € Normaali hinta 3,90 € -50%
 14. Fake rustokoru palloilla
  4,90 €
 15. Fake-nenäkoru – sydänkoriste Fake-nenäkoru – sydänkoriste -14%
  Fake-nenäkoru – sydänkoriste
  7,65 € Alkaen 8,90 € -14%
 16. Earcuff filigraanikuviolla
  3,90 €
 17. Fake nenäkoru jalokivellä
  1,90 €
 18. Earcuff koristeellisella filigraanisydämellä
  2,90 €
 19. Earcuff leveällä filigraanikuviolla
  2,90 €
 20. Fake spiraali venytyskoru
  3,90 €
 21. Fake-plugi kirurginteräksestä
  4,90 €
 22. Fake-nenäkoru korukivitähdellä
  4,90 €
 23. Ear cuff kelttiläisellä sydämellä ja ketjulla
  3,90 €
 24. Fake septum koru klassisella designilla
  9,90 €
 25. Ear cuff kahdella ristillä
  5,90 €
 26. Fake plugi valikoimalla kokoja Fake plugi valikoimalla kokoja -50%
  Fake plugi valikoimalla kokoja
  2,45 € Alkaen 4,90 € -50%
 27. Ear cuff jalokivellä ja kuvioilla
  3,90 €
 28. Fake plugi monissa väreissä
  3,90 €
Sivu
per sivu

Klipsi

Mikä tahansa lävistys on aina sitoumus. Siksi ne ovatkin niin henkilökohtaisia ja voimakkaita kannanottoja. Mutta se tarkoittaa myös, että niitä kannataa hankkia vasta, kun olet aivan varma. Klipsilävistyskoru on erinomainen tapa kokeilla, miltä haaveilemasi lävistys näyttää, ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Se on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun haluat käyttää tiettyä lävistyskorua vain erityistilaisuudessa. Tutustu fake-lävistyskorujemme valikoimaan ja löydä tyyli, joka sopii sinulle. Meillä on laaja valikoima materiaaleja, kuten messinki ja kirurginteräs, sekä eri paikkoihin sopivia koruja. Mitä tahansa valitsetkin, nopea toimituksemme tuo sen pian kotiovellesi. Kokeile huoletta fake-korujamme – ehkä löydät jotakin, jota et edes tiennyt etsiväsi!

Klipsikorut ovat jopa oikeita lävistyskoruja yksinkertaisempia käyttää. Koru vain napsautetaan paikalleen, ja se on siinä. Näytät aivan yhtä tyylikkäältä kuin jos olisit käynyt läpi koko lävistysprosessin. Kukaan ei huomaa eroa, joten voit nauttia samasta itsevarmuudesta ja tyylistä kuin oikean lävistyksen kanssa. Näin voit tutustua kehonmuokkauksen (engl. body modification) maailmaan omaan tahtiisi sen sijaan, että kiirehtisit sitoumukseen, johon et välttämättä ole valmis, tai joka ei ehkä edes sovi sinulle.

Fake PiercingFake Piercing

Se, miten fake-korut toimivat, vaihtelee sen mukaan, mihin kehonosaan se kiinnitetään ja minkälaista korua sen on tarkoitus simuloida. Renkaassa saattaa olla yksinkertainen jousimekanismi, joka takaa pitävän otteen siellä, missä sitä käytätkään – nenässä, korvassa tai huulessa. Hevosenkenkä, joka ei ole suljettu kehä, toimii magneettien avulla niin, että kumpikin puoli vetää toistaan puoleensa septumin läpi. Kaikista yksinkertaisin fake-lävistyskoru on pelkkä kiinteä kappale, joka vain puristetaan kevyesti paikalleen. Kaikki näistä ovat yhtä helppoja ja nopeita ottaa pois kuin laittaa päällekin. Ne sopivat siis hyvin spontaaniin pukeutumiseen.

Jotkut fake-lävistyskorut eivät ole täysin feikkejä. Esimerkiksi fake-plugi tai fake-venytyskoru vaativat tavallisen korvalehtilävistyksen, mutta ne simuloivat venytettyä korvalehtilävistystä. Nämä sopivat sinulle, jos olet jo sitoutunut lävistykseen, mutta et ole varma, tahdotko myös venyttää sitä. On totta, että tiettyyn kokoon asti venytyksiä voi tiukentaa uudelleen, mutta lävistysreiän suurentaminen ja kutistaminen vie aikaa, joten miksi et leikittelisi venytyslookilla helposti ja huolettomasti?

FeikkilävistyksetFeikkilävistykset

Olitpa sitten vasta harkitsemassa ensimmäistä lävistystäsi tai suunnittelemassa lisäystä, klipsikorut ovat ihanteellinen tapa tehdä kokeiluja ennen lopullista hyppäystä. Tai ehkäpä lävistykset eivät ole ollenkaan sinun juttusi, mutta haluat lisätä asuusi hieman ikimuistoista säihkettä ja yllättää ystäväsi – kuka tietää, saatat huomata, että lävistys sopii sinulle paremmin kuin osasit kuvitella. Tutustu ilmeikkäisiin malleihimme tänään ja tule uudeksi jo huomenna.

KlipsikorutKlipsikorut

Minkälaisia klipsi- tai fake-koruja on olemassa?

Fake-lävistyskoruja on melkein yhtä moneen kehonosaan kuin oikeitakin lävistyksiä. Korvassa supersuosittu tyyppi on upean näköinen ear cuff, joka myötäilee korvaa tiukasti. On myös olemassa fake-venytyskoruja ja -plugeja. Ne vaativat korvalehden lävistyksen, mutta vältät reiän venyttämisen, ja ne näyttävät aivan samalta kuin oikea venytys.

Fake-nenäkoruihin kuuluvat fake-septum ja fake-nenänsivu. Fake-nenäkorut ovat hyvin vakuuttavia, koska lävistysreiät ovat piilossa. Korun voi silti sujauttaa paikalleen ja ottaa pois helposti milloin vain.

Voit hankkia jopa fake shield-nännikorun. Se sovitetaan varovasti nänniin, ja se säteilee tämän lävistystyypin kauneutta ja rohkeutta, vaikka se on asetettu kokonaan itse ilman ammattilaisen tapaamista. Ei hullumpaa, vai mitä?

FeikkikorutFeikkikorut

Voinko käyttää fake-koruja lävistyksen jälkeen?

Kun sinulle on tehty uusi lävistys, siitä on pidettävä siitä hyvää huolta, jotta vältät tulehduksen ja pitkittyneen paranemisajan. Ensimmäisten kuukausien aikana fake-korun pitäminen paranevassa lävistyksessä vain ärsyttäisi sitä. Paranemisvaiheen jälkeen voit kyllä pitää siinä klipsikoruakin, kunhan vain puhdistat sen ensin kunnolla.

Klipsi LävistysKlipsi Lävistys

Pysyvätkö klipsikorut paikallaan?

Yksinkertaisesti sanottuna: kyllä. Kunhan vain asetat fake-korun paikalleen kunnolla, se pysyy varmasti siinä, missä sen kuuluukin. Älä siis ole huolissasi siitä, että upea asusteesi yllättäen unohtaa tehtävänsä – nämä korut on tehty pidettäväksi lävistyskorujen tilalla ja ne istuvat paikallaan niin kauan, kun käytät niitä oikein.

Ovatko fake-lävistykset turvallisia?

Fake-lävistyskorut ovat aivan yhtä turvallisia kuin tavalliset lävistyskorut, kunhan vain et ole allerginen niiden materiaalille.