30 päivän palautusoikeus
Toimitus alk. 2,40 €. Ilmainen toimitus yli 24 €
Yli 600.000 tuotetta varastossa
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Jalokiven väri
Tyyppi

Tuotteet 1-48 / 109

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Fake rengas
  2,90 €
 2. Fake septum koru ketjulla
  5,90 €
 3. Fake spiraali venytyskoru
  2,90 €
 4. Fake rustokoru
  5,90 €
 5. Ear cuff tribaalidesignilla ja jalokivellä
  3,90 €
 6. Ear cuff kelttiläisellä sydämellä ja ketjulla
  3,90 €
 7. Fake septum koru kirurginteräksestä kierteisellä kuviolla
  8,90 €
 8. Fake septum koru aukollisella reunalla ja kuulilla
  6,90 €
 9. Fake septum koru sydämen muotoinen
  5,90 €
 10. Fake plugi kirurginteräksestä
  3,90 €
 11. Fake plugi valikoimalla kokoja
  3,90 €
 12. Fake plugi timantti lookilla
  5,90 €
 13. Fake plugi silmällä
  2,93 € Alkaen 3,90 €
 14. Ear cuff sydämillä ja ranskan lilja ristillä
 15. Ear cuff ranskan liljoilla
  2,90 €
 16. Ear cuff filigraanidesignilla
  3,90 €
 17. Ear cuff leveällä filigraanidesignilla
  2,90 €
 18. Ear cuff koristeellisella filigraanisydämellä
  2,90 €
 19. Ear cuff filigraanisydän designilla
  4,90 €
 20. Ear cuff jalokivellisillä nelikulmilla
  7,90 €
 21. Ear cuff kahdella ristillä
  5,90 €
 22. Fake nenäkoru kulmalla ja jalokivillä
  6,90 €
 23. Fake kielikoru akryylistä
  3,90 €
 24. Fake kielikoru glow in the dark akryylipallolla
  3,90 €
 25. Fake napakoru pisaralla
  2,90 €
 26. Fake napakoru kierretyllä riipuksella ja jalokivellä
 27. Fake napakoru s-muotoisella riipuksella ja jalokivellä
  3,90 €
 28. Fake napakoru sydän jalokivellä
  3,90 €
 29. Fake napakoru spiraali riipuksella
  3,90 €
 30. Fake napakoru jalokivellisellä riipuksella
  3,90 €
 31. Fake napakoru unisiepparilla
  4,90 €
 32. Ear cuff timanttidesignilla

Tuotteet 1-48 / 109

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Klipsi Lävistyskorut

Klipsikorut, jotka tunnetaan myös fake tai feikki lävistyskoruna, on erityisesti luotu niille ihmisille, jotka eivät ole (vielä) tarpeeksi valmiita sitoutumaan tai eivät jostain muusta syystä voi ottaa oikeaa lävistystä.

Fake lävistyskorut voivat näyttää niin realistisilta, että usein kukaan ei edes kyseenalaista niiden aitoutta. Ne ovat myös muodikkaita asusteita ja hieno lisäys kaikenlaiseen lookkiin ilman sitoutumisen tarvetta. Haluatko lävistyksen, mutta et ole valmis siihen? Fake lävistyskorut ovat kuin luotuja sinulle! Verkkokaupan kategorioiden joukosta löydät:

Melkein jokaista "aitoa" lävistyskorua voidaan jäljitellä, minkä huomaa laajasta valikoimastamme.

Mistä voi hankkia klipsi lävistyskoruja?

Niiden suosion vuoksi, voit hankkia kaikenlaisia feikkikoruja monesta verkkokaupasta. Suosittelemme kuitenkin sinua valitsemaan lävistysverkkokaupan, kuten Bodymodin muotimerkkien sijaan, että voit välttää allergisoivista materiaaleista valmistettuja koruja. Fake lävistyskorujen tilaaminen summassa verkosta voi olla myös vaarallista, sillä korussa voi olla teräviä reunoja tai epäturvallisia kiinnitysmekanismeja. Selaa meidän ikuisesti kasvavaa valikoimaa ja tutustu korkealaatuisiin tuotteisiimme.

Klipsikorujen käyttö on helppoa, sillä voit vaihdella lookkia ilman että sinun tarvitsee muuttaa kehoasi millään tavalla. Fake lävistyskorut ovat myös turvallisempia raskaana ollessa. Voit käyttää koruja aivan kuten kuka tahansa, mutta ottaa sen pois tarvittaessa. Magneettiset korut ovat myös suosittuja, erityisesti nuorison parissa. Ne on helppo laittaa ja yksinkertaista ottaa pois. Jos päätät käyttää lävistyskorua ilman lävistystä, muista ottaa se pois ennen nukkumaan menoa. Nämä koristeet eivät ole kiinni kehossa, kuten aidot lävistyskorut, joten voit kadottaa ne tai jopa nielaista sen nukkuessasi. Eli varmista, että olet ottanut korun pois ennen unten maille vaipumista!

Fake lävistyskoru kategoriat

Fake Venytys

Korvien venyttäminen on erittäin pitkä ja joskus epämukava prosessi. Jos kuitenkin haluat luoda sen tyylin, voit käyttää fake plugeja. Tämä tuore design on valmistettu kirurginteräksestä ja tulee kolmessa värissä. Jos olet enemmän kiinnostunut orgaanisista materiaaleista, meillä on se sama malli puusta valmistettuna. Tämä tulee neljässä värissä. Meillä on myös venytyskoruja, kuten tämä akryylinen malli, kirurginteräs osalla ja spiraalilla muodolla, joka tulee seitsemässä värissä.

Nämä korut eivät kuitenkaan ole aivan täysin feikkejä. Sinulla tulee olla 1.2 mm lävistysreikä käyttääksesi niitä.

Klipsi Napakoru

Feikki napakorut ovat hauska lisäys rantalookkiin kesällä. Ne ovat niin helppoja laittaa. Sinun tarvitsee vain kiinnittää rengas ihoon navan yläpuolella, ja näin sinulla on ihana riipus napakoru. Meillä on monia kauniita malleja verkkokaupassamme, kuten tämä malli kimaltelevilla jalokivillä.

Fake Nenärenkaat ja Tapit

Klipsi nenärenkaat voi laittaa ja ottaa pois sekunnissa. Muotonsa ansiosta ne sopivat useimpiin nenän malleihin täydellisesti. Voit valita kimaltelevan mallin, kun tunnet olosi juhlalliseksi tai värikkään korun hauskalla designilla. Ja ne jotka ovat täysin valmiita, voivat valita läpikuultavan fake nenäkorun, jotka näyttävät kaikkein realistisimmilta.

Fake Kielikorut

Fake Kielikorut antavat mahdollisuuden kokeilla, miltä aito kielikoru näyttäisi. Nämä korut ovat usein akryylisiä ja toimivat imun avulla. Voit löytää niitä monissa väreissä. Meillä on myös pimeässä hohtavia malleja, jotka ovat erityisen hauskoja bileissä.

Klipsi Nännikorut

Nännikorut ovat erittäin seksikkäitä ja niiden suosio vain kasvaa. Voit kokeilla näitä malleja ennen kuin hankit oikean nännilävistyksen. Fake korujen käyttö on paljon kivuttomampaa, kuin että neula työnnetään tämän herkän kehon alueen läpi. Aito malli on vain rohkeille, mutta jokainen voi näyttää siistiltä käyttämällä feikkikorua, erityisesti tällä mallilla.

Ear Cuff

Ear cuff korut ovat todella trendikkäitä nyt, ja sen ymmärtää. Ne näyttävät kauniilta, ovat todella helppokäyttöisiä ja huomattava lisäys muotiin. Bodymodissa otamme jokaisen huomioon. Meillä on laaja valikoima lävistyskoru malleja, joihin ei tarvi lävistystä, kuten tämä käärme malli, kimaltelevat timantit, ja jopa kolminkertainen earcuff.

Klipsi Septum Rengas

Monet tykkäävät septum lävistyksen lookista, mutta eivät halua odottaa lävistyksen parantumista tai ehkä poikkeava septum estää lävistyksen ottamista. Siinä tapauksessa, fake septum rengas on täydellinen ratkaisu. Bodymodissa on monia malleja eri materiaaleista, kuten nämä:

Voit löytää paljon muita klipsikorujen tyylejä verkkokaupassamme.