Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Industrial lävistyskorut Industrial lävistyskorut

Industrial lävistyskorut

Löydä kattava valikoima monen muotoisia, värisiä, kokoisia ja tyylisiä industrial-lävistyskoruja

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Jalokiven väri
Pituus

25 tuotetta

Järjestä
 1. Suora barbelli väri- ja kokovalikoimalla
  2,90 €
 2. Barbelli piikeillä useassa koossa
  3,90 €
 3. Industrial barbell nuoli designilla
  6,90 €
 4. Industrial barbell lehdillä
  9,90 €
 5. Industrial barbell jalokivillä
  10,90 €
 6. Industrial barbell jalokivirivillä
  13,90 €
 7. Industrial barbell timanttidesignilla Industrial barbell timanttidesignilla -50%
  Industrial barbell timanttidesignilla
  4,45 € Alkaen 8,90 € -50%
 8. Industrial barbelli kolmella sisäkierteisellä opaalilla Industrial barbelli kolmella sisäkierteisellä opaalilla -50%
  Industrial barbelli kolmella sisäkierteisellä opaalilla
  11,95 € Alkaen 23,90 € -50%
 9. Industrial barbelli kolmella sisäkierteisellä jalokivellä
  15,90 €
 10. Industrial barbelli köysimuotoilulla
  3,90 €
 11. Industrial barbell kolmella tähdellä
  3,90 €
 12. Industrial barbelli elämänpuulla
  10,90 €
 13. Industrial barbell avaimen muodossa
  4,90 €
 14. Industrial barbell enkelin siivillä
  3,90 €
 15. Industrial barbell ruuvi designilla
  5,90 €
 16. Industrial barbelli piikillä ja mustekalan lonkerolla
  9,90 €
 17. Aaltoileva industrial barbelli
  4,90 €
 18. Industrial barbelli – akryylipallot metalliefektillä
  2,90 €
 19. Industrial barbell tekstillä
  4,90 €
 20. Industrial barbell ristillä
  3,90 €
 21. Industrial barbell ikuisuuden symbolilla
  10,90 €
per sivu

Industrial-lävistys

Kuka voisi sanoa ei tälle itsevarmalle tuplalävistykselle? Industrial-korvalävistys on ohittamaton, voimakas ja omalaatuinen hurmaaja. Upeilla korumalleillamme saat omasi nousemaan esiin vielä voimakkaammin. Korkealaatuisesta industrial-lävistyskoruvalikoimastamme voit valita juuri sinulle sopivan koon, värin ja materiaalin, joihin lukeutuvat mm. kirurginteräs ja akryyli. Anna mennä, tutustu suosikkiisi tänään.

Industrial-lävistys on todella omaa luokkaansa, koska se koostuu kahdesta pitkällä tapilla yhdistetystä helix-lävistyksestä. Helix tarkoittaa korvan yläkaarta, joka kauniiden lävistyskorujen koristamana kerää katseita vastustamattomalla tavalla. Industrial on ainutlaatuinen asuste, joka vaatii kunnioitusta ja antaa sinun kertoa tarinasi niin, että äänesi tulee varmasti kuuluviin. Yksi Miley Cyruksen upeista korvalävistyksistä on industrial, joka nousee esiin jopa hänen upean moninaisten koristeidensa keskuudessa.

Industrial LävistysIndustrial Lävistys

Industrial-lävistys on kiistämätön osoitus rohkeudestasi olla oma itsesi. Jos etsit loistavaa tapaa näyttää vakaumustesi vahvuuden, industrialia parempaa vaihtoehtoa tuskin on. Tämä lävistystyyppi luo jo itsessään uskottavan kuvan, mutta oikeanlainen koruvalinta saa sen osumaan kiinnostavalla tavalla juuri sinun tyyliisi. Yksinkertaisin industrial-koru on suora barbelli, joka on valintana hyvin elegantti ja syystäkin suosittu. Ei ole kuitenkaan mitään syytä olla valitsematta jotakin eloisampaa, kuten soljuva sykekuvio tai odottamaton versio suorasta barbellista, kuten vaikkapa nuolikuvio. Myös pelkillä värivalinnoilla voit muuttaa täysin jopa kaikista yksinkertaisimpien korujen luonnetta.

Lävistys IndustrialLävistys Industrial

Industrial-korvarenkaat ovat lävistyksen luonteen vuoksi harvinaisia, mutta lävistyksiä voi aina yhdistää toisiinsa ja luoda näin jotain täysin uutta. Industrial-lävistyksen hienous on se, että se on jo itsessään tuplalävistys, mutta se tekee siitä vain helpomman yhdistettävän kolmoiskompositioksi. Ehkäpä pieni ja herkkä korvarengas olisi täydellinen komplementti rohkealle industrial-korulle. Sen voisi sijoittaa korvalehteen, tragukseen tai jopa aivan industrial-barbellin viereen itse helixiin. Useamman katseenkääntäjän asettaminen yhteen mahdollistaa todellisen luovuuden esiinpääsyn. Industrial erottuu muista lävistyksistä niin selkeästi, että se toimii hyvin melkein missä tahansa yhdistelmässä.

Industrial-lävistyskorukokoelmastamme löydät lukemattomia aarteita, joilla voit luoda vaikka uuden identiteetin. Huippunopean toimituksen ansioista pääset nauttimaan niistä tuossa tuokiossa.

Industrial KoruIndustrial Koru

Minkä kokoinen industrial-lävistysreikä on?

Industrial-barbellin standardipaksuus on 1,6 mm. Tapin pituus riippuu korvasi muodosta sekä lävistyksen tarkasta sijainnista.

Miksi industrial-lävistys paranee hitaasti?

Hyvin hoidetun industrial-lävistyksen paranemisaika on 6–12 kuukautta. Hankala paraneminen johtuu siitä, että lävistys sijaitsee kovassa rustossa, jonka paraneminen on huomattavasti hitaampaa kuin pehmeässä korvalehdessä. Lisäksi industrial koostuu kahdesta erillisestä lävistyksestä, joten tulehduksen riski on kaksinkertainen. Ole siis erityisen huolellinen hoitaessasi industrial-lävistystä ja puhdista kumpikin haava säännöllisesti.

Industrial KorutIndustrial Korut

Kuinka industrial-lävistys tulisi puhdistaa?

Kuten minkä tahansa muunkin lävistyksen kohdalla, suosittelemme lävistyksen puhdistamista kahdesti päivässä koko paranemisjakson ajan. Puhdista se kerran vedellä ja hellävaraisella saippualla sekä vielä kerran suolaliuoksella. Suola poistaa haavasta erittyvän märän ja edistää näin paranemista.

Pese aina kätesi ennen puhdistusta ja tulehduksen ja yleisen ärsytyksen ehkäisemiseksi vältä lävistykseen koskemista muuten, kuin puhdistuksen aikana. Epähuolellinen hoito pidentää paranemisaikaa, joten muista olla varovainen ja pidä mielessä, että hoidettavia lävistyksiä on kaksi.

Miten industrial-lävistyskoru vaihdetaan?

Industrial-barbellin vaihtaminen toimii samoin kuin muidenkin lävistyskorujen vaihtaminen. Aloita pesemällä kädet. Sen jälkeen kierrä irtopallo irti ja vedä tappi pois lävistyksestä ennen uuden korun asettamista paikalleen ja sen pallon ruuvaamista huolellisesti kiinni. Jotkut barbelleistämme ovat sisäkierteisiä, joten ne eivät aiheuta vahinkoa lävistyksen iholle korua poistettaessa ja asetettaessa. Yritä silti aina varmistua käyttämiesi korujen lukitusmekanismista ennen niiden asettamista lävistykseen. Tämä säästää sekä pieniä korukaunokaisia että sinua itseäsi.

Älä vaihda korua paranemisjakson aikana. Tämä altistaisi lävistyksen tulehdusriskille ja saattaisi saada reiät kasvamaan umpeen. Vaihda koru vasta, kun industrialin kumpikin osa on täysin parantunut. Älä jätä lävistyksiä ilman korua edes paranemisen jälkeen, sillä ne voivat aina sulkeutua hieman.

Industrial LävistyskorutIndustrial Lävistyskorut