Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Jalokiven väri
Paksuus
Pituus

44 tuotetta

Järjestä
 1. Titaanibananabelli korukivillä Titaanibananabelli korukivillä -14%
  Titaanibananabelli korukivillä
  9,37 € Alkaen 10,90 € -14%
 2. Bananabelli kuulilla
  2,90 €
 3. Bananabelli titaanista
  6,90 €
 4. Napakoru – markiisikivet Napakoru – markiisikivet -14%
  Napakoru – markiisikivet
  10,23 € Alkaen 11,90 € -14%
 5. Bananabelli piikeillä
  1,90 €
 6. Bananabelli piikeillä titaanista
  7,90 €
 7. Bananabelli jalokivikukalla
  7,90 €
 8. Bananabelli sisäkierteillä
  7,90 €
 9. Napakoru - kiviriipus
  14,90 €
 10. Titaaninapakoru – kiviriipus
  21,90 €
 11. Kaareva häivekoru
  1,90 €
 12. Bananabelli sydämellä Bananabelli sydämellä -14%
  Bananabelli sydämellä
  6,79 € Alkaen 7,90 € -14%
 13. Bananabelli jalokiviperhosella
  7,90 €
 14. Bananabelli sisäkierteillä suuressa koossa
  9,90 €
 15. Bananabelli jalokivillä
  3,90 €
 16. Monivärinen bananabelli piikeillä
  4,90 €
 17. Sisäkierteinen titaaninapakoru
  12,90 €
 18. Bananabelli jalokivellisellä ristillä
  7,90 €
 19. Bananabelli sisäkierteillä ja pyöreillä kivillä
  8,90 €
 20. Bananabelli titaanista sisäkierteillä
  8,90 €
 21. Kullattu bananabelli piikeillä
  3,90 €
 22. Mattamusta bananabelli
  4,90 €
 23. Mattamusta bananabelli piikeillä
  4,90 €
 24. Bananabelli 14 karaatin kullasta
  69,90 €
 25. Napakoru – suuri kivi ja kukka
  32,90 €
 26. Napakoru baguette-kivillä
  20,90 €
 27. Bananabelli enkelin siivillä ja jalokivellä
  4,90 €
 28. Bananabelli keskikivellä useissa väreissä
  8,90 €
 29. Bananabelli metallipalloilla
  2,90 €
 30. Bananabelli titaanista kahdella jalokivellisellä pallolla
  11,90 €
 31. Bananabelli sisäkierteillä ja nelikulmaisilla jalokivillä
  7,90 €
 32. Mattamusta bananabelli jalokivillä
  6,90 €
 33. Bananabelli 14 karaatin kullasta jalokivellä
  75,90 €
 34. Bananabelli jalokivillä 14 karaatin kullasta
  70,90 €
 35. Punakultainen bananabelli jalokivillä
  5,90 €
 36. Punakultainen bananabelli
  4,90 €
 37. Kullattu bananabelli jalokivillä
  7,90 €
 38. Bananabelli helmillä
  3,90 €
 39. Bananabelli PTFE:stä monissa väreissä
  1,90 €
 40. Musta bananabelli piikeillä Musta bananabelli piikeillä -50%
  Musta bananabelli piikeillä
  2,45 € Alkaen 4,90 € -50%
per sivu

Bananabelli

Bananabelli on varmasti yksi tunnistettavimmista lävistyskorutyypeistä. Se erottuu herkästi kaartuvan muotonsa vuoksi selvästi sekä suorasta barbellista että renkaasta. Tutustu mallistoomme ja löydä juuri sinulle täydellinen titaanista, kirurginteräksestä tai 14K kullasta valmistettu kaareva barbelli. Löydät uudet suosikkisi nopeasti ja huippunopean toimituksemme ansiosta sinun ei tarvitse odottaa kauan ennen kuin pääset nauttimaan niistä.

Bananabellin rakenteeseen kuuluu kevyesti taivutettu tappi, jonka toisessa päässä on kiinteä koristeosa ja toisessa irti ruuvattava pallo, jonka avulla koru asetetaan paikalleen tai otetaan pois lävistyksestä. Lukitusmekanismi tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen lävistyskorun, ja kaareva muoto mahdollistaa korun pitämisen hyvin erilaisissa lävistyksissä, sellaisissa osissa kehoa, joihin suora barbelli ei mahtuisi.

Ehkäpä tyypillisin paikka bananabellille on napalävistys. Navan poikki kaareutuva barbelli sopii tähän kehon osaan täydellisesti. Näissä bananabelleissä, joita tässä tarkoituksessa kutsutaan usein yksinkertaisesti napakoruiksi, on yksi suuri ja yksi pieni pallo. Tyypillinen napalävistys asetetaan navan yläpuolelle siten, että suurempi koristeosa jää alapuolelle. Myös käänteinen napalävistys on mahdollinen. Siinä koru asetetaan navan alapuolelle, jolloin suurikokoinen koristeosa jää yläpuolelle. Usein näihin koruihin kuuluu myös koristeellinen riipus, joka korostaa upeasti tätä fantastista lävistystyyppiä. Saatavilla on myös PTFE-napakoruja, jotka mukautuvat kehon muutoksiin raskauden aikana. Mikään ei ilmaise itsevarmuutta niin kuin näyttävä napakoru.

BananabellitBananabellit

Toinen suosittu paikka bananabellille on kulmalävistys. Tämä lävistys on vähäeleisen hienostunut tapa varastaa show, sillä siinä koriste on sijoitettu kasvojen sivulle. Tämän vuoksi voit tehdä ihmeitä jopa kohtuullisen hillityllä muotoilulla, kuten mustilla piikeillä. Koska kasvosi liikkuvat päivän mittaan paljon, voit harkita tässä lävistyksessä taipuisaa korua säästyäksesi lieviltä ärsytyksiltä, riippuen piirteistäsi ja maustasi.

Bananabelli sopii myös joihinkin korvalävistyksiin, kuten rook- tai daith-lävistykseen. Harvinaisempi, mutta yhtä kaunis valinta olisi tragus- tai helix-lävistys, mikäli se puhuttelee sinua. Tämän korutyypin monipuolisuus antaa vapauden kokeilla monia sijoituksia sekä vaihtelevia kokoja. Jos sinulla on useampi korvalävistys, pari tyylikästä jalokiveä daith-lävistyksessä voi olla hieno täydennys korvalehtilävistykseen – tai mihin tahansa muuhun luomaasi yhdistelmään.

Curved Barbell PiercingCurved Barbell Piercing

Joihinkin huulilävistyksiin kuuluu kaksi näkyviin jäävää ulostuloa, joten ne sopivat myös vaivatta bananabellilävistysten joukkoon. Vaikka huulissa käytetään yleensä lähinnä labretteja ja renkaita, kaareva barbelli kauniisti valoa heijastavilla koristepalloilla on kuin tehty vertical labret -lävistykselle. Joka tapauksessa tyylisi vaikuttavuudesta ei jää kysymystäkään.

Älkäämme unohtako, että bananabellit ovat käytetyin korutyyppi myös intiimilävistyksissä, mikä osoittaa, että bananabelli on aina valmis yllättämään.

Kaikki nämä mahdollisuudet huomioon ottaen on melkein varmaa, että sinullakin on jo lävistys, joka hyötyisi näppärästä bananabellikorusta. Se osaa puhutella niin monella tasolla, että henkilökohtainen tyylisi löytää siitä varmasti vastakaikua. Lisäksi valikoimassamme on lukemattomia yksilöllisiä malleja, joista valita. Me saamme tyylisi kukoistamaan, etsitpä sitten jotakin hillittyä tai jotakin kimmeltävää ja ylellistä.

Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse rakkaat asusteesi jo tänään!

BananabelliBananabelli

UKK

Minkä kokoinen bananabelli kannattaa valita?

Koska mahdollisia lävistysvaihtoehtoja bananabellille on niin monta, korujen kokokin vaihtelee huomattavasti. Useimmiten vaihtelu koskee kuitenkin vain pituutta, joka saattaa olla mitä vain 6 ja 12 mm:n väliltä. Tapin paksuus pysyy yleensä 1,2 ja 1,6 mm:n rajoissa. Jos olet epävarma juuri sinun lävistykseesi parhaiten sopivasta korukoosta, kannattaa kysyä yksityiskohtaisia neuvoja lävistäjältä.

Kuinka paljon bananabelli painaa?

Kaarevat barbellit eivät ole suoria barbelleja tai muitakaan lävistyskoruja painavampia. Paljon riippuu tietenkin materiaalista ja koosta. Titaani on hyvin kevyt materiaali, kun taas kulta tai kirurginteräs painaa hiukan enemmän. Kaikki nämä ovat kuitenkin suhteellisen kevyitä, vaikka valitsisit erityisen paksun bananabellin. Nämä ovat näyttävämpiä, mutta mukavuudesta ei tarvitse niidenkään kohdalla tinkiä. Käyttötarkoitus on muoti, ei painonnosto.

Bananabelli LävistyskoruBananabelli Lävistyskoru

Missä bananabelliä voi käyttää?

Valikoimaamme kuuluu niin monia kokoja ja malleja, että löydät takuulla sinulle sopivan bananabellin, halusit sen sitten korvaan, nenään, huuleen, kulmaan, napaan – tai jopa kieleen tai nänniin. Monipuolisuus on homman nimi, ja tämän lävistyskorutyypin kanssa kaikki voittavat. Lisäksi, jos joskus kaipaat taukoa lävistyksen luomasta ilmeestä, voit aina käyttää lävistyksessäsi häivekorua ja palata takaisin vanhaan tyyliisi, kun siltä tuntuu.

bananabell-piercingbananabell-piercing

Miten bananabelli irrotetaan lävistyksestä?

Bananabelli on hyvin helppo asettaa paikalleen ja ottaa pois. Sinun tarvitsee vain ruuvata tapin toisessa päässä oleva pallo irti, liu'uttaa tappi lävistykseen tai siitä ulos ja ruuvata pallo takaisin paikalleen. Siinä kaikki. Useimmissa koruissamme on sisäkierteinen lukitusmekanismi, eli kierteet eivät tule naarmuttamaan ihoasi korun kulkiessa lävistyksen läpi. Näin voit vaihtaa korua niin usein kuin haluat ja näyttää aina juuri siltä kuin haluat.