Nännikoru jalokivillä eri väreissä

Saatavuus: Varastossa

3,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä nännitappi on erittäin yksinkertainen, sillä se koostuu barbellistä sekä kahdesta pallosta. Molempia palloja koristaa upeat jalokivet, jotka on kohdistettu ulospäin. Tämän takia tappi sopii täydellisesti nännilävistykseen.

Tapista ei ole mahdollista poistaa molempia palloja, joten palloja ei voi vaihtaa pienempään tai suurempaan tappiin. Syy tähän on yksinkertainen. Jos pallot laittaa johonkin toiseen tappiin, niin emme voi taata sitä, että jalokivet olisivat kohdistettuna samaan suuntaan, koska kierteiden pituus saattaa tappien välillä vaihdella.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Nipple-90
Kappalemäärä 1 Kpl
Pituus 16 mm.
Kokonaispituus 28 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Pallonkoko 6 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Nännikoru jalokivillä eri väreissä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder