Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Ladataan...

Hevosenkenkä palloilla

3,90 €

Valitse haluamasi koko ja väri, ja lisää se tilaukseesi.

Varastossa

Hevosenkenkää voidaan myös kutsua nimityksellä horseshoe ja sitä voidaan käyttää lähes kaikkiin eri lävistyksiin esimerkiksi korvalävistyksiin, tragus lävistyksiin, nenälävistyksiin, huulilävistyksiin, kulmalävistyksiin, nännilävistyksiin jne.

Nämä lävistyskorut on kaikki valmistettu kirurginteräksestä, joka on erinomainen korumateriaali. Kirurginteräs ei nimittäin vapauta nikkeliä ja se täyttää kaikki Euroopan Unionin sääntelemät lainsäädännöt lävistyskoruille. Värilliset mallit ovat kaikki saaneet kauniin pinnoitteen käyttäen prosessia, jota kutsutaan anodisoimiseksi. Poikkeutena ovat kuitenkin kiiltävä ja kultapinnoitteinen malli.

Kiiltävä malli on käytännössä vain kiilotettua kirurginterästä, johon ei ole lisätty mitään pinnoitetta. Valittaessa kultapinnoitteisen mallin, saat kirurginteräksestä valmistetun korun, joka on pinnoitettu 14 karaatin lehtikullalla.

Lisätiedot
NimiHevosenkenkä palloilla
SKUHorseshoe-28
KiinnitystapaUlkokierteinen
TyyppiHevosenkenkä
SijoitusKorvalehti, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nenänsivu, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Clithood, Nänni
MateriaaliKirurginteräs
PinnoiteAnodisoitu
Kappalemäärä1 kpl
Onko koru pinnoitettu?Kyllä, koko koru
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Hevosenkenkä palloilla
Arviosi
Hevosenkenkä palloilla