• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

36 Nimike(ttä)

/ sivu

36 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Irtokuulat

Irtolävistyskuulat ovat täydellinen tapa antaa lävistyksellesi hieman lisäpotkua. Sekalaisia lävistyskuulia löytyy monissa eri malleissa sekä väreissä. Se tarkoittaa sitä, että voit tehdä lävistyksestäsi juuri omanlaisesi valitsemalla erikoisen lävistyskuulan.

Täältä sivulta löydät monia erilaisia irtokuulia muun muuassa kielilävistyksiin ja napalävistyksiin. Joten jos toivot jotain lävistyksellesi jotain ekstraa niin tarkasta valikoimamme. Tästä voit lisäksi lukea meidän irtokuulista.

Laaja valikoima irtokuulia BodyMod.fi nettikaupassa

Tarjoamme laajan valikoiman sekalaisia irtokuulia täällä BodyMod.fi nettikaupassa. Löydät kaiken kultaisista itseloistaviin lävistyskuuliin. Useimmat ostavat irtokuulia piristääkseen hieman heidän nykyistä lävistystä.

Irtokuulien ideana on kuten sanottu niiden helppous, sillä ne voidaan aina irrottaa ja vaihtaa haluttaessa. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi jos tylsistyt nykyiseen kuulaan, niin voit ostaa uuden ja vaihtaa sen jännittävämpään kuulaan. Se voi myös olla, että joihinkin tilaisuuksiin haluat fiinimmän lävistyskuulan kuin tavalliseen jokapäiväiseen elämään. Olemme varmoja siitä että löydät omasi BodyMod.fi nettikaupasta kaikkiin tilanteisiin.

Osta siisti lävistyskuula esimerkiksi kielilävistykseen

Tältä sivulta löydät monia erilaisia irtokuulia kielilävistykseesi. Kielilävistys on lävistys, joka näkyy vain läheisille ihmisille. Siksi ei ole olemassa parempaa tapaa vaikuttaa heihin ostamalla uusi lävistyskuula. Tarkasta sivumme - löydät meiltä varmasti kuulan omaan tyyliisi. Tarjoamme monia kuulia kielilävistykseesi edullisin hinnoin.

Korista napakorusi uudella lävistyskuulalla

Kielilävistysten lisäksi tarjoamme myös irtokuulia napalävistyksiin, huulilävistyksiin ja kaikkiin muihin lävistystyyppeihin. Tältä sivulta löydät myös laajan valikoiman erilaisia irtokuulia napalävistyksiin. Todella monet miehet pitävät napalävistyksistä naisilla. Valikoimastamme löydät kaikkia mielenkiintoisia ja jännittäviä koruja napalävistyksiin erivärisinä ja erikokoisina.

Muista puhdistaa lävistyksesi korunvaihdossa

Koskettaessa korua tai vaihtaessa korun on tärkeää puhdistaa se huolellisesti. Siksi muista aina myös puhdistaa lävistys perusteellisesti, kun vaihdat lävistyspalloa. Jos et tee sitä, niin tulehdus-ja infektioriski kasvaa. Siksi suosittelemme aina ostamaan hoitotuotteita, jos sinulla ei ole mitään millä puhdistaa lävistystä. Kauniin lävistyksen salaisuus on säännöllinen hoito ja puhdistus.