• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

5 Nimike(ttä)

/ sivu

5 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Irtorenkaat

Kuten sauvoja ja kuulia, voit ostaa tottakai myös irtorenkaita. Jos sinulta puuttuu irtorengas lävistyksestäsi tai vain haluat suunnitella oman lävistyksesi niin irtorengas on siihen täydellinen osa. Vaihtoehtoisesti irtorenkaat toimivat hyvin myös varaosina, jos jokin lävistyksesi pala menisi rikki tai katoaisi. Siten voisit itse helposti korjata lävistyksesi irto-osilla.

Irto hevosenkenkä

Hevosenkenkä on erittäin käyttökelpoinen lävistyskoru, jota voidaan käyttää moniin eri lävistyksiin. Meiltä löydät tottakai irtohevosenkenkiä monissa eri väreissä sekä koissa, joten voit olla varma että löydät sopivan hevosenkengän omaan lävistykseesi. Tarjoamme hevosenkenkiä kirurginteräksestä ja titaanista.

Tavallisten hevosenkenkien lisäksi tarjoamme tietysti myös twisterrenkaita monissa eri malleissa. Ehkäpä olet tylsistynyt tavalliseen napalävistykseen ja haluat erilaisen twisterrenkaan napaasi ja huuleesi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ainoa asia mikä estää sinua toteuttamasta itseäsi on fantasiasi.

Jos haluat lukea lisää hevosenkengistä ja eri lävistyksistä, niin suosittelemme sinua lukemaan teemasta meidän blogistamme.

Irto segmenttirenkaat

Tiedät varmaankin segmenttirenkaat? Tarjoamme myös segmenttirenkaita irto-osina monissa eri koissa ja väreissä. Värivaihtoehdot riippuvat kuitenkin myös siitä minkäkokoinen lävistys on. Värivaihtoehdot tulevat esille vasta valittuasi haluamasi lävistyksen koon.

Segmenttirenkaita käytetään tyypillisesti "hidasteena" molemmilla puolilla korvaa. Tällä tavoin koru ei tipu pois korvasta ja varmistaa sen, että koru pysyy paikoillaan. Joissan tilanteissa suosittelemme valitsemaan halkaisijaltaan pienemmän segmenttirenkaan kuin itse koru, sillä näin se pysyy paremmin paikoillaan.