• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 115

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tuotteet 1-48 / 115

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Genitaalilävistykset miehille

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman miesten genitaalilävistyksiä. Monille genitaalilävistykset ovat ihania lävistyksiä, jotka voivat toimia samalla kutkuttavina sekä provosoivina. Lue lisää genitaalilävistyksistä tästä. 

Miksi genitaalilävistys?

Monet miehet hankkivat genitaalilävistyksen. Syitä tähän monia, mutta olemme listanneet tähän kolme suurinta syytä genitaalilävistyksen hankintaan.

Adrenaliini:

Monet ihmiset teettävät lävistysten sen takia, että he saavat siitä adrenaliinipotkun. Genitaalilävistys on lävistysmaailmassa monille ns. ultimaattinen tapa saada kiksit. Sen takia he teettävät lävistyksen "tuonne alas".

Seksielämän piristys: 

Intiimialueella lävistys tuntuu aina myös sen jälkeisessä seksielämässä. Nainen saattaa kiihottua enemmän helmirenkaasta - ja sama voi tapahtua toki miehelle. Genitaallilävistys piristää kumppanin kanssa koettua seksielämää. Seksin aikana genitaalilävistys voi antaa lisänautintoa molemmille osapuolille.

Kehon koristus:

Monet valitsevat genitaalilävistyksen sen takia, että se näyttää kauniilta. Samalla tavalla kuten jotkut valitsevat tatuoinnin koristellaakseen itsensä persoonallisella tavalla. Genitaalilävistys on myös yksi kehon koristelun tapa. Joko suurilla ja värikkäillä lävistyskoruilla tai yksinkertaisilla ja tyylikkäillä koruilla.

Kuinka puhdistan parhaiten genitaalilävistykseni?

Kuten kaikkia muita lävistyksiä, täytyy myös genitaalilävistyksiä hoitaa. Uusissa lävistyksissä haava täytyy puhdistaa aamuin ja illoin sekä myös silloin kun haava tuntuu/näyttää likaselta. Parantunutta haavaa ei tarvitse puhdistaa niin usein - tällöin suosittelemme puhdistamaan haavan kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Kuinka puhdistan genitaalilävistykseni? Kohtaamme tämän kysymyksen varsin usein. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tunnettuja hoitotuotteita. Käyttämällä näitä hoitotuotteita varmistat genitaalävistyksellesi parhaat olosuhteet terveelle tulevaisuudelle. Jos haluat lisätietoa lävistyksen puhdistamisesta, niin suosittelemme vierailemaan blogissamme. Sieltä löydät paljon tietoa genitaalilävistysten hoidosta.

Haluatko lukea lisää genitaalilävistyksistä?

Genitaalilävistykset ovat usein tabu, mutta ei meillä. Löydät blogistamme paljon lisätietoa erilaisista ja erityyppisistä miehille suunnatuista genitaalilävistyksistä.

Klikkaa blogiimme ja lue lisää. Jos sinulle herää kysymyksiä tai kommentteja genitaalilävistyksiin tai lävistyksiin liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa autamme mielellämme kysymystesi kanssa.

Nautinnollisia hetkiä genitaalilävistyksesi kanssa ;)