• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

11 Nimike(ttä)

/ sivu

11 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Bananabelli miesten genitaalilävistyksiin

Monet miehet käyttävät bananabelliä kaikkein herkimpiin lävistyksiin ja varsinkin silloin kun lävistys lävistää koko peniksen. Bananabellin hyvä puoli on nimittäin se, että sitä voi käyttää melkein kaikkiin eri genitaalilävistyksiin, kunhan lävistyksen mitat ovat samaa luokkaa itse lävistyksen kanssa.

Lävistyksen sijainti

Kun lävistys sijaitsee poikkisuunnassa penikseen nähden, voit käyttää niin barbelliä kuin bananabelliä. Mutta kun lävistys on pystyasennossa esimerkiksi apadravya tai dydoe genitaalävistyksissä, niin silloin bananabelli on huomattavasti parempi vaihtoehto lävistykseen. Itseasiassa joihin lävistyksiin on käytännössä mahdotonta käyttää barbelliä, sillä sauvalla ei olisi tarpeeksi "syvyyttä" jotta se pysyisi hyvin kiinni. Monet haluavat myös poikkisuuntaisiin lävistyksiin bananabellin, mutta usein se on vain makuasia, sillä molempia lävistyskoruja voidaan käyttää vaakasuuntaisiin genitaalilävistyksiin.

Materiaalit ja design

On olemassa monia erityyppisiä bananabellejä, joiden väliltä valita. Voit esimerkiksi valita klassisen reitin mikä tarkoittaa sitä, että valitset aivan tavallisen bananabellin titaanista pienellä kuulalla molemmissa päissä. Valittaessa titaanituotteen on kyse korkealuokkaisesta tuotteesta, joka on myös erittäin allergiaystävällinen.

Voit toki valita myös monia muita materiaaleja esimerkiksi PTFE:n. Silloin puhutaan erittäin joustavasta tuotteesta mitä tulee tuotteeseen sekä materiaaliin. PTFE on pehmeä ja joustava muovi, jota voidaan myös hyvin leikellä omien toiveiden mukaan. Samalla voit koristella korusi vapaavalintaisella värillä. PTFE sauva saa korkeat pisteet sen mukavuudesta ja se tuo aivan varmasti näyttävyyttä intiimeihin tilanteisiin.

Voit toki hankkia bananabellin, jossa on molemmissa päissä piikit. Tällöin voit hankkia myös allergiaystävälliset piikit titaanista tai kauniin mustan bananabellin piikeillä. Musta bananabelli on valmistettu kirurginteräksestä, joka on päällystetty mustalla titaanilla.