• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

8 Nimike(ttä)

/ sivu

8 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Barbelli miesten genitaalilävistyksiin

Jokapäiväisessä käytössä barbelli on erinomainen vaihtoehto genitaalilävistykseen. Barbelli on intiimikoruista huomaamattomin ja sitä kautta myös mukavin vaatteiden alla. Sen takia voimme suositella juuri barbellia jokapäiväiseen käyttöön. Myös lävistyksen hoitaminen on suht helppoa.

Koot

Tarjoamme barbellejä monissa eri koissa sekä monissa eri materiaaleissa. Valitse tottakai koko, joka sopii sinun lävistykseesi. Tarjoamme monia jännittäviä barbellejä, joten voimme taata että löydät itsellesi oikeankokoisen barbellin omaan genitaalilävistykseesi. Ota huomioon myös barbellin paksuus sekä pituus valittaessa barbellia. Pituus mitataan aina pallojen välisestä vapaasta osasta ja paksuus itse barbellista.

Materiaalit

Barbellin kohdalla valittavana on useita eri materiaaleja. Materiaalin valinta on erittäin yksityinen kysymys johon voit vastata vain itse. Materiaalin valinta riippuu yleensä parista eri seikasta, oman lävistyksen tyypistä sekä omista preferensseistä. Tuonnempana kerrome hieman eri materiaaleista esimerkiksi niiden hyvistä puolista. Jos luet tekstin, sinulle tulee varmasti olemaan hyvä kuva eri materiaalivaihtoehdoista.

Akryyli

Valittaessa korulle materiaalia, suosittelemme miettimään myös hieman mihin tarkoitukseen koru tulee. Jos etsit barbelliä jokapäiväiseen käyttöön, niin akryylistä valmistettu barbelli on tähän tarkoitukseen erittäin hyvä valinta. Tämä pätee erityisesti suuriin koruihin, sillä akryyli ei paina niin paljoa kuin esimerkiksi kirurginteräs.

PTFE

Vaihtoehtoisesti voit valita täysin huomaamattoman ja joustavan barbellin PTFE:stä. PTFE on materiaalina erittäin mukava, mikä on myös hyvä syy käyttää materiaalia päivittäin. PTFE:tä voi kuitenkin hankkia vain kahdella eri nimittäin 1,2 mm ja 1,6 mm paksuisina. Jos lävistyksesi on suurempi kuin 1,6 mm niin sinun täytyy siirtyä aikaisemmin mainittuun akryylibarbelliin.

Titaani

Titaani voi olla myös erittäin hyvä vaihtoehto lävistyksellesi. Titaanista valmistettua barbellia saa myös vain 1,6 millimetrin paksuuteen saakka. Titaani on myös erittäin hyvä materiaali päivittäiseen käyttöön sillä se on erittäin puhdas materiaali, vahva sekä 100 % nikkelivapaa. Jos kärsit nikkeliallergiasta, niin titaani on loistava vaihtoehto. Tietysti akryyli ja PTFE ovat vaihtoehtoina nikkelivapaita, mutta ne eivät ole yhtä vahvoja materiaaleja kuin titaani.

Kirurginteräs

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpana on kirurginteräs, josta todella monet lävistykset on valmistettu. Kirurginterästä löytyy myös erityylisenä kuten kultapäällysteisenä, mikä tekee kirurginteräksestä hieman ekslusiivisemman näköisen. Kirurginteräs on myös muihin vaihtoehtoihin nähden erittäin raskas/painava. Jos haluat painavan tai kevyen korun - Molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia.