• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

32 Nimike(ttä)

/ sivu

32 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hevosenkenkä miesten genitaalilävistyksiin

Hevosenkenkä antaa sinulle suuren variaation genitaalilävistykseesi, sillä hevosenkenkiä löytyy erikokoisina sekä erityyppisinä. Hevosenkenkä on muodoltaan tavallisen renkaanmuotoinen, mutta ilman pientä osaa renkaasta. Tällöin koru muodostaa ns. "hevosenkengän". Korun molempiin päihin voi hankkia kuulia tai piikkejä erivärisinä ja erityyppisinä.

Suuret hevosenkengät

Jos etsit suurta ja kaunista korua genitaalilävistykseesi, mikä voisi mielellään olla hieman "painavampi" niin hyvä vaihtoehto on meidän kirurginteräksestä valmistettu hevosenkenkä. Tarjoamme koru eri variaatioissa, niin kuulilla kuin myös piikeillä. Molempia korutyyppejä saa erikokoisina sekä erivärisinä. Jos et ole suurin värikkäiden värien ystävä, mutta pidät enemmän klassisesta teräslookista, niin meidän klassinen hevosenkenkä piikeillä voi olla hyvä valinta.

Jos sitä vastoin etsit suurta hevosenkenkää, joka ei ole painava kantaa, niin suosittelemme sinua tarkastamaan akryylistä valmistetut suuret hevosenkengät. Niitä saa aina paksuudeltaan 8 millimetriin saakka niin mustana kuin myös sinisellä värillä. Vaikka käyttäisitkin aivan suurinta kokoa, niin korusta ei kuitenkaan tule painavaa. Tämä on muihin materiaaleihin nähden akryylikorujen suurin etu.