Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Prinssi Albert

Tuotteet 1-48 / 61

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 61

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Prinssi Albert

Prinssi Albert (PA) lävistyskoru on paksumpi koru, joka menee peniksen pään läpi. Yleisin koru tähän sijaintiin on BCR-rengas, hevosenkenkä tai bananabelli. PA lävistyksiä on kolme tyyppiä: Prinssi Albert, reverse PA ja deep shaft reverse PA.

PA on saanut nimensä Englannin kuningatar Victorian miehen jälkeen. Legendan mukaan hän oli ottanut tämän lävistyksen pitääkseen peniksen paikallaan yhdellä puolella trendikkäitä tiukkoja housuja. Monet kuitenkin sanovat sen vain olevan myytti, keksitty tarina, sillä tarinan takana ei ole mitään mikä todistaa sen olevan totta.

Voit löytää Prinssi Albert lävistyskoruja netistä BodyModissa. Meillä on tarjolla monia malleja, kuten:

Milloin Prinssi Albert korun voi vaihtaa?

PA lävistyksen parantuminen kestää noin 4-6 viikkoa. Sitä pidetään suhteellisen lyhyenä paranemisjaksona, jota edistää alueen hyvä verenkierto. Sinun tulee kuitenkin varmistaa, että lävistys on 100% parantunut ennen kuin vaihdat korun. Jos se on sinun ensimmäinen kerta, saatat mahdollisesti haluta apua lävistäjältä. Monet ihmiset valitsevat yhtä kokoa isomman korun, jonka suhteen on suositeltavaa kysyä neuvoa ammattilaiselta. Varmuuden vuoksi on hyvä odottaa 2-3 kuukautta ennen PA korun vaihtamista.

Prinssi Albert Jälkihoito

Kun hankit PA lävistyksen, sinun tulee pitää mielessä yksi tärkeä asia. Et voi olla sukupuoliyhteydessä viikkoihin. Toinen keskeinen osatekijä on kommunikaatio kumppanisi kanssa. Tämä koru vaikuttaa suuresti sukupuolielämään; sen vuoksi on hyvä keskustella asiasta kumppanin kanssa ennen lävistyksen ottamista. Teidän molempien tulee olla kärsivällisiä paranemisjakson aikaan.

Pitääksesi huolen lävistyksestä, vältä sen koskemista tai turhaa käsittelyä. Puhdista lävistys 3-6 kertaa päivässä Isotonisella suolaliuoksella, kuten lävistäjä on sinua neuvonut. Hyvä lävistäjä antaa sinulle ohjeet siitä, kuinka PA korusta huolehditaan. Jos huomaat ongelman, ota yhteyttä lävistäjään ja toimi heidän ohjeiden mukaisesti.