• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

22 Nimike(ttä)

/ sivu

22 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Rengas miesten genitaalilävistyksiin

Jos vannot genitaalilävistyksissä renkaiden nimeen, niin nyt korvat hörölle. Rengas ei ole vain pelkkä rengas, sillä renkaita saa erityyppisinä. Minkä tyyppinen rengas sopii sinulle on yleensä makuasia.

Pallorengas

Monet käyttävät pallorengasta, sillä se on helppokäyttöinen sekä designiltaan vetoava. Pallorenkaan yleisin muoto on rengas jonka välissä on pieni pallo joka yhdistää osat. Tällöin pallo klikataan helposti paikoilleen syvennyksiin. Voit esimerkiksi hankkia kirurginteräksestä valmistetun tämäntyyppisen renkaan erikokoisena paksuudeltaan aina 2 millimetristä 10 millimetriin saakka.

Segmenttirenkaat

Kun jotkut haluavat pallorenkaan heidän genitaalilävistykseen, niin toiset pitävät taas segmenttirenkaasta. Segmenttirenkaan tavaramerkkinä on sen saumattomuus, joka tarkoittaa sitä, että rengas voi pyöriä lävistyksen sisällä aivan vapaasti. Voit valita tavallisen klassisen segmenttirenkaan kirurginteräksestä tai voit valita myös segmenttirenkaan akryylistä, joka on huomattavasti kevyempi materiaali kuin teräs. Jos sinulla on suurikokoinen lävistys, niin kannattaa ehkä harkita akryylikorua juuri sen keveyden takia. Et edes huomaa että sillä on suuri rengas lävistyksessäsi, sillä se on niin kevyt.

Ainutlaatuiset renkaat

Jos etsit uniikkia ja ainutlaatuista korua, niin tässä kerromme hyviä neuvoja. Jos sinulla on pieinikokoinen lävistys, niin voit esimerkiksi hankkia nelikulmaisen pallorenkaan. Se toimii samalla tavalla kuin tavallinen pallorengas. mutta se on muodoltaan nelikulmainen.
Jos sinulla on taas suurikokoinen lävistys, niin suosittelemme tarkastamaan renkaat piikeillä. Meillä on esimerkiksi pallorengas kuudella irrotettavalla piikillä, sekä segmenttirengas kolmella irrotettavalla piikillä. Voit irrottaa piikit helposti ilman että sinun tarvitsee ottaa koko lävistystä ulos. Helppoa eikö? Voit käyttää piikkejä omien preferenssien mukaisesti.

Huomioi että genitaalilävistyksissä koot voivat vaihdella paljon. Ota tämä huomioon tilatessasi lävistystä.