Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

39 Nimike(ttä)

/ sivu

39 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Bananabelli naisten genitaalilävistyksiin

Bananabelliä käytetään usein naisten genitaalilävistyksissä, juuri sen kaarevan muodon takia. Bananabelli on erityisen sopiva tasaiselle pinnalle. Barbelliin nähden bananabellin etuna on nimittäin sen muoto, koska se saa paremman otteen sillä lävistyksen syvyys seuraa paremmin kaarevaa muotoa. Jos lävistys on alunperin tehty bananabellille, voit vaihtaa aloituskorun hyvin myös joko renkaaseen tai hevosenkenkään, koska molemmat korut jakavat saman pyöreän/kaarevan muodon.

Erityisiä bananabellin etuja

Kuten aikaisemmin mainittu, on bananabellin etuna sen hyvä ote myös jopa tasaiselle pinnalle tehdyissä lävistyksissä kuten Christina lävistyksessä. Christina lävistys muistuttaa paljolti napalävistystä, sillä erolla että se on genitaalilävistys, joka sijaitsee aivan hävyn alaosassa. Mutta kuten bananabellejä käytetään napalävistyksissä, niin myös usein Christina lävistyksessä, joka on yksi naisten laajimmalle levinneistä genitaalävistyksistä.

Toinen bananabellin etu esimerkiksi renkaaseen tai hevosenkenkään nähden on se, että se pysyy hyvin vaatteiden alla, sillä se on koru jossa on vähän materiaalia itse lävistyksen ulkopuolella. Lävistyksen ollessa paikoillaan, vain sauvan päät ovat esillä. Se on varsinkin etu kun genitaalilävistys on uusi ja et ole vielä tottunut lävistykseen. 

Erityyppisiä bananabellejä

Bananabellejä saa erikokoisina, erityyppisinä sekä eri materiaaleista joten tarjoamme sinulle hyvän valikoiman eri koruja valittavaksi. Suosittelemme kuitenkin genitaalilävistyksessä miettimään hieman korutyyppiä. Jos harkitset vielä etkä aivan tiedä minkälaisen korun valitset, niin voit lukea lisää eri genitaalilävistyskoruista blogistamme, jossa kerromme myös eri mitkä korut sopivat parhaiten erityyppisiin genitaalilävistyksiin.