Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

29 Nimike(ttä)

/ sivu

29 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hevosenkenkä naisten genitaalilävistyksiin

Hevosenkenkä on erittäin monipuolinen koru, myös kun sitä käytetään genitaalilävistyksiin. Renkaaseen nähden hevosenkenkää on mahdollista koristella paremmin, sillä molemmat päät voidaan koristella esimerkiksi palloilla tai piikeillä omien preferenssien mukaisesti. Voidaan hyvin sanoa, että hevosenkengällä saat niin sauvojen kuin renkaiden parhaat ominaisuudet. Hevosenkenkä on renkaanmuotoinen, ilman pientä renkaan osaa, jonka seurauksena molemmat päät voidaan koristella joko palloilla tai piikeillä. Hevosenkengän muoto taas muistuttaa paljolti bananabelliä, sillä erotuksella, että suurempi osa hevosenkenkää on näkyvillä.

Hyviä paikkoja hevosenkengälle

Useimmat klitoris -tai klitoriksen esinahan lävistyksen hankkijoille on erittäin hyviä kokemuksia hevosenkengän käytöstä näissä lävistyksissä. Tämä pätee erityisesti silloin, kun lävistys on tehty vaakasuoraan, sillä tällöin hevosenkenkä toimii erittäin hyvin. Vaakasuoraisessa klitoriksen alueen lävistyksessä hevosenkenkä toimii nimittäin erittäin hyvin sillä se roikkuu lävistyksessä luonnollisella tavalla päät alaspäin. 

Häpyhuulien lävistykseen voi hevosenkenkä olla myös erittäin sopiva koru. Tällöin hevosenkenkää voidaan käyttää niin yksittäisenä koruna kuin myös kokoelmana jos esimerkiksi haluat lävistää molemmat sisemmät häpyhuulet. Riippumatta häpyhuulilävistyksen tyypistä hevosenkenkä näyttää tässä lävistyksessä yleensä aina hyvältä.

Materiaalinvalinta hevosenkenkään

Yleisin materiaali hevosenkenkään on kirurginteräs. Samasta syystä useimmat nettikaupasta löydettävät hevosenkengät on valmistettu kirurginteräksestä. Se on erittäin vahva ja samalla edullinen materiaali, joka vetoaa useimpiin lävistyskorujen ostajiin. 

Jos kärsit nikkeliallergiasta tai olet vain yleisesti helposti altis allergioille, niin voit aina valita turvallisen reitin valitsemalla titaanin, jota myös löytyy hevosenkenkien materiaalivaihtoehdoista. Tällöin voit esimerkiksi valita klassisen titaanista valmistetun hevonsenkengän palloilla tai toisena vaihtoehtona hieman rohkeamman titaanista valmistetun hevosenkengän piikeillä :-)

Jos olet sitä vastoin prinsessojen prinsessa, joka haluaa vain parasta genitaalilävistyksiin, niin tarjoamme myös 14 karaatin kultaista hevosenkenkää. Kantamalla tätä hevosenkenkää ei ole epäilystäkään, että nyt on kyse naisesta joka odottaa ensiluokkaista kohtelua.