• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

39 Nimike(ttä)

/ sivu

39 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Rengas naisten genitaalilävistyksiin

Rengas on aina hyvä vaihtoehto genitaalilävistyksiin. Klassinen pyöreä rengas on niin suosittu, käytännöllinen kuin myös mukava käyttää, minkä takia niin monet asiakkaistamme myös vannovat sen nimeen. Rengas ei eroa ulkonäöltään paljoakaan hevosenkengästä, joten se on usein makuasia jos pitää jommasta kummasta.

Erityyppisiä renkaita

On olemassa monia erityyppisiä renkaita, joilla jokaisella niistä on omat ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Joissain tapauksissa yhdenlainen rengas voi olla sopivin vaihtoehto kun taas muissa tilanteissa toisenlaisen rengas voi olla sopivin. Se riippuu monista eri faktoreista ja henkilöiden omista preferensseista joten neuvojen antaminen voi olla vaikeaa. Haluamme kuitenkin tuonnempana käydä läpi eri rengasvaihtoehdot sekä niiden erityiset ominaisuudet.

Segmenttirenkaat

Segmenttirenkaiden erikoisuutena on niiden saumattomuus. Segmenttirenkaiden muoto on yksinkertainen minkä seurauksena sitä käytetään usein myös genitaalilävistyksissä. Jos ostat ensimmäistä rengasta genitaalilävistykseesi niin suosittelemme kokeilemaan segmenttirenkaan. Sen teemme yksinkertaisesta syystä, koska segmenttirenkaat ovat helppoja, sileitä sekä helppoja käsiteltäviä/hoidettavia. Joten voit rauhassa kokeilla ensiksi helppoa rengasta ennen kuin suuntaat katseesi monimutkaisempien renkaiden pariin.

Pallorenkaat

Jos sitä vastoin olet kokeneempi renkaiden käyttäjä, niin voit rauhassa tarkatella meidän kaunista ja värikästä rengasvalikoimaamme. Jos mielestäsi pallon paikalleen laittaminen on vaikeaa, voit hankkia myös pallorenkaita kiinteällä pallolla, mikä tarkoittaa sitä, että pallo on hitsattu kiinni toiselle puolelle rengasta. Tällä tavoin et ikinä kadota palloa.

Eri koot

Tarjoamme monia meidän renkaita erikokoisina, jotta valikoimamme olisi mahdollisimman suuri. Mitä tahansa rengasta etsitkään, löydät sen aivan varmasti tästä nettikaupasta. Eri kokovaihtoehdot löydät kunkin tuotteen kuvan vierestä. Siitä valitset samalla tottakai myös oman toivomasi koon.