• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 74

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 74

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Kielilävistys

Kielilävistyksestä tulee hiljalleen yhä suositumpi, mutta se on myös lävistys joka tehdään usein väärin. Lue lisää kielilävistyksestä ja opi lisää niistä!

Kielilävistys - mitä koruja voit käyttää

Kielilävistykseen käytetään aina sauvaa jota kutsutaan myös "straight barbell":ksi. Se teetetään aina normaalia pidemmällä sauvalla, jolla varaudutaan tulevaan tulehdukseen. 2-3 viikon jälkeen se vaihdetaan lyhyempään 16 mm sauvaan. Jotkut käyttävät vielä tätä lyhyempää sauvaa. Ihmiset ovat aina lävistäneet kieliä. Monissa kulttuureissa sitä pidetään symbolisena statuksena tai suojana henkiä vastaan. Meilläpäin maailmaa kielilävistystä käytetään usein esteettisistä syistä.

Kuinka kielilävistys teetetään

Kielilävistykseen käytetään, kuten mainittu sauvaa ja se teetetään aina lävistysneulalla. On tärkeää, että teetät kielilävistyksesi ammattilaisella, sillä tämä lävistys ei ole niin helppo teettää kuin luulet. Ensimmäiseksi, lävistyksen sijainti on tärkeä, sillä lävistyksen väärä sijainti voi vahingoittaa hampaita tai vahingoittaa makuaistiasi. Lisäksi kielessä on joitain suuria verisuonia, joita pitää välttää. Tämän kaiken ammattilävistäjä ottaa huomioon. Jos vielä mietit kielilävistyksen teettämisestä, voit lukea lisää kielilävistyksistä täältä.

Minkä korun valitsen kielilävistykseeni

Kuten aikaisemmin mainitsimme on barbelli tavallisin lävistyskoru, mutta jotkut suosivat suurta rengasta. Vakiomitat kielilävistykselle ovat paksuudeltaan 1,6 mm ja pituudeltaan 16 mm. Jotkut käyttävät myös jopa 10 mm sauvaa. Jos toivot lyhyempää sauvaa, voit ostaa sen täältä nettikaupasta.