• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

36 Nimike(ttä)

/ sivu

36 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Metalliset kielilävistykset

Kielilävistys voidaan valmistaa moelmmista muovista tai metallista, mutta metalliset kielilävistykset ovat hieman suositumpia. Valittaessa metallinen kielilävistys, voi olla varma että lävistys on vahva ja erittäin kestävä lävistyskoru. Metalli on luonnollisesti huomattavasti kovempi materiaali kuin muovi, mikä tietenkin on vaikeampi rikkoa kuin muovi. Monet haluavat panostaa hienoon ja kestävään kielilävistykseen, jonka takia he ostavat metallisen kielilävistyksen, sillä sitä kautta he voivat olla varmoja sen suhteen että lävistys kestää.

Kielilävistys jalokivellä

Tästä kategoriasta löydät mm. kielilävistyksiä jalokivellä ja ilman jalokiveä monissa eri väreissä. Lisäksi metallisista kielilävistyksistä löydät monia eri malleja sekä kuvioita. Jalokivelliset lävistyskorut ovat varsin yleisiä varsinkin metallisten kielilävistysten yhteydessä. Ne ovat erittäin tyylikkäitä. Sama koskee myös esimerkiksi kullattuja kielilävistyksiä. Suosittelemme käyttämään säännöllisin ajoin isotonista suolaliuosta korun puhdistukseen. Tämä toimenpide kannattaa tehdä myös kielilävistyksen parannuttua, jotta molemmat kieli sekä koru pysyisivät puhtaina ja terveinä.

Metallimateriaalit kielilävistyksiin

Yleiset materiaalit metallisiin kielilävistyksiin ovat kirurginteräs ja titaani. Lisäksi voit ostaa myös tottakai kultaisen kielilävistyksen. Kullan käytössä on tärkeää, että kulta on mahdollisimman puhdasta olematta kuitenkaan liian pehmeää tai notkeaa. 14 karaatin kulta täyttää nämä edellytyksen parhaiten ja on siksi myös ainoa kulta, mitä BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme.

Kirurginteräs on myös erittäin käytetty ja yleisesti myös kielilävistyksissä käytettävä materiaali. Kirurginteräs on kova ja kiiltävä materiaali, joka ei vapauta nikkeliä. Samalla kirurginteräs on melko edullinen materiaali, jonka seurauksena voit ostaa monia erilaisia koruja kuitenkaan käyttämättä suurta rahamäärää. Joten jos haluat vaihtaa kielilävistystäsi usein ja tykkäät eri tyyleistä, niin kirurginteräs on täydellinen materiaali sinulle.

Titaani on taas hieman kalliimpaa materiaalia kuin kirurginteräs. Titaanissa maksaa myös se että titaani on erittäin puhdas sekä korkealuokkainen materiaali. Titaani on uskomattoman puhdas ja se on 100 % nikkelivapaa materiaali. Samasta syystä, titaania käytetään usein sairaaloissa sekä operaatioissa, koska materiaali on niin puhdasta kuin voi olla. Siksi jos haluat erittäin laadukkaan lävistyskorun, niin titaani on materiaalina siihen ehdottomasti oikea valinta.