• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

12 Nimike(ttä)

/ sivu

12 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Muoviset kielilävistykset

Oikein aseteltu kielilävistys ei pitäisi aiheuttaa mitään ongelmia hampaille tai makuaistille. Muovinen kielilävistys on toisin sanoen aina hyvä idea. Sijainnista huolimatta, emme voi taata että helmet eivät hankaisi hampaita vasten ikinä ja sitä kautta aiheuttaa hampaille vahinkoa. Kokonaan muovisen tai puoliksi muovisen kielilävistyksen valinta on aina hyvä idea.

Kielilävistys ja hammasvammat

Kielilävistyksestä johtuvat hammasvahingot eivät valitettavasti ole mikään harvinainen ilmiö ja ne johtuvat usein huonosti sijoitetusta lävistyksestä. Toinen syy tähän on se että lävistäjä on valinnut teettää lävistyksen vaikka itse kieli ei ole tarpeeksi pitkä. Siksi on äärettömän tärkeää, että valitset ammattitaitoisen lävistäjän ja jos lisäsuojaa niin suosittelemme valitsemaan muovisen kielilävistyksen.

Valitse muovinen keililävistyksen hampaitesi vuoksi

Muovi on sanana ehkä hieman harhaanjohtava, sillä kaikki tarjoamme kielen lävistyskorut on valmistettu joko akryylistä tai PTFE materiaaleista. Molemmat materiaalit ovat erittäin helliä sinun hampaille sekä ikenille. Tarjoamme tottakai monia erilaisia malleja, joista voit valita korusi. Jos toivot jotain erityisempää, niin ota rohkeasti yhteyttä meidän asiakaspalveluumme - Niin voimme ehkä tilata sen sinulle.

Meneekö muovi helposti rikki?

Eräs ongelma, minkä monet muovisen kielilävistyksen käyttäjät ovat kokeneet on se, että muovi rikkoutuu helposti. Tämä johtuu tyypillisesti kahdesta eri syystä.

 • Käytät alkoholia niiden puhdistukseen. Materiaalina akryyli ei siedä alkoholia ollenkaan. Käytä keitettyä vettä ja isotonista suolaliuosta alkoholin sijaan jos haluat puhdistaa muovisen lävistyskorusi.
 • Puret korua. Muovisen kielilävistyksen pureminen on melkein jopa hyvä asia ja jos lävistys rikkoutuu tästä niin tiedät ainakin että hampaasi pelastuivat juuri, koska koru antoi ennen hampaitasi periksi. Tämän jälkeen ei ole todellakaan hyvä idea vaihtaa metalliseen kielilävistykseen.