• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 70

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 70

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Rengas korvalävistykseen

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme suuren ja laajan valikoiman eri renkaita korvalävistyksiin. Korvalävistysrenkaat ovat yksi suosituimmista lävistyskoruista. Miksi se on niin suosittu? Syy on yksinkertaisesti siinä, että todella monet ihmiset hankkineet itselleen korvalävistyksen, joka vaatii korua. Esimerkiksi huulilävistykseen nähden korvalävistyksen omistajia on helposti sanottuna tuhatkertaisesti enemmän. Toisin sanoen: Korvalävistys on lävistyksistä "normaalein". Siksi myymme myös laajan valikoiman erilaisia korvalävistyskoruja.

Korvalävistyksiä on tehty tuhansia vuosia - korvalävistys on yksi vanhimmista lävistyksistä. Ja sen takia ehkä tämä on johtanut korvalävistyksen suosioon, ken tietää? BodyMod.fi nettikaupassa tiedämme että korvarenkaat ovat suosittuja ja olemme valmistautuneet siihen tarjoamalla erivärisiä ja erityyppisiä korvarenkaita. Jokaisen makuun löytyy varmasti omanlaisensa koru.

Hanki persoonallinen tyyli korvarenkaalla

Laaja korvarengasvalikoimamme mahdollistaa sinulle persoonallisen tyylin. Ei ole mitään parempaa kuin ainutlaatuinen tyyli. Tämän uniikin tyylin on mahdollista hankkia ostamalla meiltä korvarengaslävistyksen, joka eroaa muista mutta samalla sopii omaan tyyliisi.

Jos sinulla on esimerkiksi melko "raaka" ja "mystinen" tyyli niin musta titaani sopii sinun nykyiseen tyyliin mitä parhaiten. Yleisesti ottaen yritämme tarjota sinulle sellaisen renkaan, joka sopii sinun tyyliisi mahdollisimman hyvin.

Kuinka korvalävistys teetetään?

Yleisemmin korvalävistys teetetään korvakorupyssyllä. Pyssy tekee reiän korvaan ja lävistys on valmis. Sinun täytyy kuitenkin tietää, että emme todellakaan suosittele tätä metodia. Paras tapa teettää korvalävistys on ammattilävistäjän luona, joka ei käytä korvakorupyssyä.

Korvakorupyssyä ei voida sterilisoida 100 %, mikä tarkoittaa sitä, että edellisen asiakkaan veri ja lika voi vaarantaa myös seuraavaan asiakkaan. Tämä ei todellakaan ole paras tapa. Lisäksi pistooli tekee suuremman reiän korvaan kuin välttämätöntä. BodyMod.fi nettikaupassa suosittelemme teettämään korvalävistyksesi ammattilävistäjällä eikä paikallisella kultasepällä.

Etkö saa lävistyksistä tarpeeksi?

Jos rakastat lävistyksiä ja etkä yksinkertaisesti koskaan väsy lukemaan niistä, niin suosittelemme vierailemaan blogissamme. Sieltä löydät monen monituista mielenkiintoista ja opettavaista artikkelia lävistyksistä ja kaikesta mahdollisesti lävistyksiin liittyvästä. Löydät blogista paljon tietoa eri lävistykisstä mutta myös eri hoitotuotteista, joilla puhdistat lävistyksesi.

Nautinnollisia hetkiä korvalävistyksesi kanssa!