• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 54

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 54

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Bananabelli kulmalävistyksiin

Omistatko kulmalävistyksen? Tunnet siinä tapauksessa varmasti bananabellin kulmalävistyksiin. Bananabellit sopivat loistavasti kulmalävistykseesi. Tämä sauva antaa makean lookin ja se on erittäin suosittu koru lävistysmaailmassa.

Tässä tekstissä kerromme lisää bananabellistä. Voit mm. lukea siitä kuinka parhaiten hoidat lävistystä ja pidät lävistyksesi puhtaana. Lisäksi kerromme myös hieman valikoimastamme täällä BodyMod.fi nettikaupassa.

Suuri ja jännittävä valikoima bananabellejä BodyMod.fi nettikaupassa

Nettikaupastamme löydät monia bananabellejä monissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Löydät meiltä varmasti jokaiseen makuun sopivan lävistyskorun. Valikoimassamme on mm. jalokivellisiä bananabellejä, monivärisiä bananabellejä sekä piikikkäitä bananabellejä.

Jos etsit uutta lävistyskorua kulmaasi, niin suosittelemme tarkastamaan valikoimamme. Epäilemättä löydät itsellesi korun juuri sinun makuusi.

Näin pidät lävistyksesi terveena ja kauniina

Lävistyksestä on tärkeää pitää huolta ja puhdistaa se säännöllisesti. Jos hankit juuri lävistyksesi lävistäjltä, sinun täytyy puhdistaa lävistystä isotonisella suolaliuoksella aamuin ja illoin kunnes haava on täysin parantunut. Haavan parannuttua puhdista haava 1-2 kertaa viikossa.

Puhdistamalla säännöllisesti lävistyksesi minimoit tulehdus- ja infektioriskin. Pahempaa asiaa kuin tulehdus tai infektio lävistyksessä on vaikea etsiä. Siksi suosittelemme sinua puhdistamaan haavaa mieluummin kerran liikaa kuin kerran liian vähän.

BodyMod.fi nettikaupassa myymme myös hoitotuotteita. Jos sinulta puuttuu laadukkaita tuotteita, joilla pidät lävistyksesi puhtaana, suosittelemme tarkastamaan laajan hoitotuotevalikoimamme. Meillä on mm. isotonista suolaliuosta, joka tehokkaasti puhdistaa suuremmatkin liat lävistyksestä.

Haluatko tietää lisää bananabellistä ja muista lävistyksistä?

Jos sinulla on mielenkiintoa lävistyksiin ja lävistysmaailmaan, niin suosittelemme sinu tarkastamaan blogimme, josta löydät monia mielenkiintoisia ja jännittäviä lävistyksiin liittyviä artikkeleita. Blogista voit lukea mm. kuinka pidät lävistyksesi parhaiten puhtaana sekä eri materiaalien välisiä eroja.

Blogista löydät vastaukset villeimpiinkin kysymyksiin. Jos et löydä blogista vastausta kysymykseesi, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, niin autamme mielellämme. Nautinnollisia hetkiä lävistyksesi kanssa.