Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Venytyspuikot Venytyspuikot

Venytyspuikot

Kohenna tyyliäsi ja esittele ylpeästi yksilöllisyyttäsi kiehtovilla venytyspuikoilla

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Venytyksen halkaisija
Bioyhteensopivuus
Elinikä

13 tuotetta

Järjestä
 1. C-muotoinen venytyskoru o-renkailla C-muotoinen venytyskoru o-renkailla -25%
  C-muotoinen venytyskoru o-renkailla
  3,68 € Alkaen 4,90 € -25%
 2. Venytyskoru C-muoto akryylistä Venytyskoru C-muoto akryylistä -25%
  Venytyskoru C-muoto akryylistä
  2,18 € Alkaen 2,90 € -25%
 3. Venytyskoru venytykseen vapaavalintaisella värillä Venytyskoru venytykseen vapaavalintaisella värillä -25%
  Venytyskoru venytykseen vapaavalintaisella värillä
  2,18 € Alkaen 2,90 € -25%
 4. Akryylivenytyskorusetti Akryylivenytyskorusetti 3 for 2
  Akryylivenytyskorusetti
  9,68 € Alkaen 12,90 € 3 for 2
 5. Spiraali venytyskoru valikoimalla värejä Spiraali venytyskoru valikoimalla värejä -25%
  Spiraali venytyskoru valikoimalla värejä
  2,18 € Alkaen 2,90 € -25%
 6. Kirurginteräksinen spiraali Kirurginteräksinen spiraali -25%
  Kirurginteräksinen spiraali
  7,43 € Alkaen 9,90 € -25%
 7. Venytyskoru musta valkoisilla kuvioilla ja o-renkailla Venytyskoru musta valkoisilla kuvioilla ja o-renkailla -25%
  Venytyskoru musta valkoisilla kuvioilla ja o-renkailla
  2,18 € Alkaen 2,90 € -25%
 8. Venytyskoru kirurginteräksestä Venytyskoru kirurginteräksestä -25%
  Venytyskoru kirurginteräksestä
  2,93 € Alkaen 3,90 € -25%
 9. C-muotoinen akryylivenytyskoru abaloni-helmiäisellä C-muotoinen akryylivenytyskoru abaloni-helmiäisellä -25%
  C-muotoinen akryylivenytyskoru abaloni-helmiäisellä
  12,68 € Alkaen 16,90 € -25%
 10. Venytyskorusetti ja kotelo Venytyskorusetti ja kotelo 3 for 2
  Venytyskorusetti ja kotelo
  49,90 € 3 for 2
 11. Titaanipäällystetty venytyskoru Titaanipäällystetty venytyskoru -25%
  Titaanipäällystetty venytyskoru
  4,43 € Alkaen 5,90 € -25%
 12. Venytyskorusetti kirurginteräksestä Venytyskorusetti kirurginteräksestä 3 for 2
per sivu

Venytyskorut

Venytyskorut eli -puikot ovat aivan oma maailmansa. Upean ulkonäkönsä puolesta ne sopivat käytettäväksi vain näön vuoksi, mutta niillä on myös toiminnallinen tarkoitus: ne auttavat venyttämään lävistystäsi. Venytyspuikot voivat olla monen muotoisia ja värisiä, joten tutustu vapaasti kokoelmaamme löytääksesi juuri sen korun (tai sen setin), joka puhuttelee eniten juuri sinua. Tulet rakastamaan sitä, miltä nämä kaunottaret näyttävät lävistyksessäsi, ja miten ne mahdollistavat korvalävistyksen asteittaisen venytyksen. Valitse suosikkisi tänään, vastaanota ne pikaisesti ja aloita jo venytysseikkailusi.

Korvien venytykseen tarkoitettuja venytyskoruja määrittelee niiden suippeneva muoto, jossa kapea pääty johtaa paksumpaan. Tästä syystä ne ovat käyttäjäystävällinen tapa laajentaa korvalävistystäsi. Käyttämällä lävistyksen kokoon nähden vain hieman paksumpaa venytyskorua saat lävistyksen kasvamaan ihon venyessä ja sopeutuessa ajan myötä. Kun olet saavuttanut astetta laajemman lävistyksen, voit siirtyä paksumpaan koruun ja jatkaa venyttämistä niin pitkälle kuin haluat.

VenytyskorutVenytyskorut

On tärkeää, että venytystä ei kiirehditä! Anna kehollesi aikaa sopeutua kunnolla uuteen lävistyskokoon, ennen kuin siirryt eteenpäin. Älä tee liian suuria harppauksia kerralla. Venytä lävistystä vain pieni askel kerrallaan, ja odota rauhassa ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen. Riippuen lävistyksesi koosta ja siitä, kuinka paljon haluat sitä venyttää, yksi venytyspuikko ei välttämättä vie sinua nollasta sataan. Kannattaa harkita sijoittamista venytyskorusettiin, joka sisältää joukon erikokoisia venytyspuikkoja, jotta pääset kunnolla eteenpäin venytystavoitteitasi kohti. Tämä kertaostos on järkevä vaihtoehto verrattuna siihen, että ostaisit yhden venytyskorun kerrallaan. Yhdessä setissä saat kerralla kaiken tarvitsemasi.

Venytyskoru SettiVenytyskoru Setti

Niin fantastisesti kuin ne toimivatkin venytyksen luomiseksi, venytyskorvakorumme täyttävät myös muodikkuusvaatimuksesi. Valittavanasi on monenlaisia venytyskoruja erilaisista materiaaleista, ja ne kaikki näyttävät upeilta. Suosittu valinta on spiraali, jonka pyörteinen tyyli vangitsee takuulla katseita. Tässä on kirurginteräksinen spiraali, jonka kaarevissa muodoissa valo leikkii hypnoottisella tavalla. Toinen valloittava vaihtoehto on C-muotoinen venytyskoru, jonka valttina on symmetrinen muoto, johon kuuluu kaksi terävää päätä ja paksuin osa keskellä korua. Lisäksi on tietenkin klassinen sananmukainen venytyspuikko, eli kiilamainen sauva, joka on muotokieleltään yhtä ajaton kuin se on käytännöllinenkin. Kokeile vaikka titaanipinnoitettua hienostuneena tyylilisänä.

Mitä siis enää odotat? Mene ja löydä uudet kapenevat aarteesi, yhdistä muoto ja funktio.

Venytys KorvakorutVenytys Korvakorut

UKK

Miten venytyspuikkoja käytetään lävistyksen venyttämiseen?

Aivan ensimmäiseksi: vain täysin parantunutta lävistystä voi venyttää.

Ennen venytyspuikon asettamista kannattaa pehmittää ihoa pesemällä se lämpimällä vedellä. Muista pestä kätesi ensin. Seuraavaksi venytyskoru voidellaan pienellä määrällä jojobaöljyä ja työnnetään lävistykseen. Kun alat tuntea vastusta, venytyspuikko on saavuttanut pisteen, jossa koru on hieman suurempi kuin lävistysreikä. Tämä paine saa ihosi mukautumaan kasvattamalla lävistysreikää.

Pidä korua lävistyksessä tässä kohtaa, kunnes korvalehtesi on tottunut venytykseen. Sen jälkeen voit siirtyä seuraavaan kokoon. Käyttämällä yhä paksumpia venytyspuikkoja lävistys venyy hiljalleen. Avainsana on ”hiljalleen”. Prosessin pituutta ja sen vaatimaa kärsivällisyyttä ja kehon kuuntelua ei voi tarpeeksi korostaa. Lävistys tuntuu epäilemättä aralta, mutta venyttämisen ei ole tarkoitus koskaan sattua. Jos siis koet kipua, se tarkoittaa, että siirryit suurempaan kokoon liian nopeasti, ennen kuin kehosi oli siihen valmis.

Minkä kokoisella venytyspuikolla kannattaa aloittaa?

Pienimmät venytyspuikkomme ovat 1,6 mm paksuja, mikä vastaa tavallisen korvalehtilävistyksen kokoa. Venytysprosessin alussa tulisi käyttää venytyskorua, jonka pienin osa vastaa lävistyksesi todellista kokoa. Voit kasvattaa kokoa venytyspuikon paksumman pään avulla. Kun olet saavuttanut lävistyksellesi venytyspuikon paksumpaa päätä vastaavan koon, mutta haluat vielä jatkaa venyttämistä, aloita alusta isommalla venytyspuikolla.

VenytyspuikkoVenytyspuikko

Kuinka kauan on käytettävä venytyspuikkoa ennen siirtymistä plugiin?

Kun olet saanut lävistyksesi haluttuun kokoon venytyspuikon avulla, voit vaihtaa venytyskorun upeaan plugiin. Ei tarvitse odottaa lävistyksen paranemista ennen korun vaihtoa. Itse asiassa, jos jätät venytyspuikon lävistykseen liian pitkäksi aikaa, sen paino saattaa jatkaa lävistyksen venyttämistä yli halutun koon. Se voi myös olla hieman epämukava, sillä venytyspuikon paino jakautuu luonnostaan epätasaisesti. Vaihtaminen plugiin heti kun venytys on valmis siis jopa auttaa paranemista.

Mikä on paras materiaali venytyskorvakorulle?

Vaikka venytyspuikot näyttävätkin upeilta, jotkut niistä ovat raskaita, eikä niitä ole tarkoitettu käytettäväksi pelkästään näön vuoksi. Ne on tehty lävistysreiän venyttämiseen ja sitä mukaa korun vaihtamiseen. Useimmat niistä ovat kirurginterästä, joka on helppo steriloida ja liu’uttaa lävistykseen. Jotkut teräksisistä venytyspuikoistamme ovat onttoja sisältä ja pinnoitettu titaanilla, mikä vähentää niiden painoa.

Kokoelmaamme kuuluu myös akryylivenytyspuikkoja, joita voi pitää lävistyksessä pidempään niiden keveyden takia. Toisaalta tämä materiaali ei ole yhtä sileä kuin teräs, joten venytysprosessi ei ole niiden kanssa yhtä vaivaton.