Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Ripustimet ja Painot Ripustimet ja Painot

Ripustimet ja Painot

Erotu joukosta näyttävillä ripustimilla ja painoilla, saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Venytyksen halkaisija

12 tuotetta

Järjestä
 1. Suuri hevosenkenkä piikeillä kirurginteräksestä
  3,90 €
 2. Yksinkertainen saddle spreader
  9,90 €
 3. Suuri hevosenkenkä
  3,90 €
 4. Suuri hevosenkenkä sisäkierteillä
  5,90 €
 5. Suuri BCR-rengas Suuri BCR-rengas -25%
  Suuri BCR-rengas
  4,43 € Alkaen 5,90 € -25%
 6. Saddle spreader mustalla riipuksella
  13,90 €
 7. Venytyskoru sarvesta lohikäärmeellä
  25,90 €
 8. Venytyskoru käsintehdyt enkelinsiivet sarvesta
  25,90 €
 9. Suuri hevosenkenkä piikeillä monissa väreissä
  7,90 €
 10. Suuri hevosenkenkä monissa väreissä
  7,90 €
 11. Hevosenkenkä akryylistä
  7,90 €
per sivu

Ripustimet ja painot

Tässä onkin sekoitus todella makeita lävistyskorutyyppejä, jotka on suunniteltu erityisesti venytyksiin: korvaripustimet ja -painot. Jos sinulla on venytetty korvalehden lävistys, näillä kaunokaisilla pääset kokeilemaan uudenlaista olemusta ja nostamaan tyylisi uudelle tasolle. Muotoilu on monipuolista ja silmiinpistävää, ja saatavilla on useita eri materiaaleja, kuten sarvi tai kirurginteräs. Tutustu kokoelmaamme ja löydä ne, jotka on tehty juuri sinua varten – ja vastaanota ne pikaisesti nopean toimituksen ansiosta.

Ensin todettakoon, että ripustimet ja painot ovat samankaltaisia, koska molemmat tyypit ovat suuria ja raskaita koristeita, jotka vetävät huomiota puoleensa. Jos etsit jotakin, joka saa lävistyksesi näyttämään vallan toismaailmalliselta, nämä toteuttavat kyllä toiveesi.

KorvapainoripustimetKorvapainoripustimet

Ero näiden kahden tyypin välillä on toiminnallinen. Korvaripustimet ovat puhtaasti koristeita, ja ne saavat nimensä pystysuuntaisesta, riippuvasta muotoilustaan, josta hyvä esimerkki on salaperäinen avaimenreikä tai lohikäärmeen häntä. Se on korutyyppinä muita koristeellisempi ja tarjoaa monia upeita yksityiskohtia ihailijoidesi tutkittavaksi. Myös pelkkä riipus, kuten tämä yksinkertainen musta prisma, voi luoda vaikuttavan ripustin-lookin. Valitse koru, joka tuo sinun todellisen itsesi esiin.

Korvapainoilla sen sijaan on käytännöllisempi tarkoitus. Vaikka ne näyttävätkin upeilta, niiden ensisijainen tarkoitus on korvalehden lävistyksen venyttäminen aivan erilaisella tavalla. Ei ole yllättävää, että ne ovat saaneet nimensä niiden ylimääräisestä painosta, joka vetää korvalehteä alaspäin ja tekee venytysreiästä pitkänomaisen. Jos olet kyllästynyt tavalliseen pyöreään venytysreikään, korvavenytyspaino antaa sinulle mahdollisuuden personoida tyyliäsi uudella tavalla.

KorvapainotKorvapainot

Painot ovat usein pyöreän barbellin eli hevosenkengän muotoisia, ja niitä on olemassa niin monta eri kokoa kuin vain voit kuvitella. Yleensä ne on valmistettu kirurginteräksestä painon aikaansaamiseksi, mutta jos sinua kiinnostaa vain pyöreän barbellin muoto, saatat pitää siististä akryyliversiosta.

Jos haluat kokeilla venytykseesi jotakin erilaista, joko leuat loksauttavaa aarretta tai uutta lähestymistapaa koko lävistykseen, korvaripustimet ja -painot ovat seuraava suuri seikkailusi!

KorvaripustimetKorvaripustimet

UKK

Mikä ero on korvapainoilla ja korvaripustimilla?

Ne saattavat ensi silmäyksellä näyttää samankaltaisilta, mutta ripustimia ja painoja käytetään eri syistä. Molemmat toimivat tietenkin voimakkaana tyyli-ilmauksena, mutta vain ripustimia pidetään pelkästään niiden ulkonäön vuoksi. Vaikka painot ovat aivan yhtä mahtavan näköisiä, ne myös muuttavat lävistyksen muotoa venyttämällä sitä alaspäin. Tämä antaa venytykselle aivan uudenlaisen – upean – ilmeen.

Kuinka kauan korvaripustimia voi käyttää?

Suurikokoiset korut saattavat näyttää jännittäviltä, jos et ole tottunut niihin, mutta ne eivät aseta ylimääräisiä vaatimuksia sinulle tai lävistyksellesi. Ripustimia ja painoja voi pitää venytetyssä korvalehdessä yhtä kauan kuin muitakin venytyskoruja, kuten venytyspuikkoja, plugeja tai tunneleita. Ole kuitenkin varovainen nukkuessasi isojen ja painavien korujen kanssa. Niistä ei välttämättä koidu mitään ongelmia, mutta miksi ottaisit riskin, että ihosi repeää?

Sopivatko ripustimet korvien venyttämiseen?

Ripustimille on ominaista niiden pitkä muoto ja silmiä hivelevä muotoilu, joten niiden hyödyllisyys venytyskoon kasvattamisessa ei ole itsestään selvää. Jotkut niistä on valmistettu niin kevyistä materiaaleista, että ne eivät tuota tehtävään tarvittavaa vetovoimaa painojen tapaan. Jos siis haluat venyttää korvaasi alaspäin, oikea ratkaisu on paino. Mutta jos tarvitset vain uuden näyttävän asusteen, joku kauniista ripustimistamme saattaa olla juuri se, mitä etsit.