Hevosenkenkä akryylistä

Saatavuus: Varastossa

7,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Klassinen hevosenkenkä akryylistä on erityisesti tarkoitettu venytettyihin lävistyksiin, joissa suuri koru kevyestä materiaalista on mukavampi pitää raskaisiin metallikoruihin verrattuna.
Toinen käytännöllinen yksityiskohta on, että akryylinen materiaali ei ole ongelmallinen nesteiden suhteen, joten sinun ei tarvitse huolehtia korun poistamisesta esim. peseytyessä.

Valitse hevosenkengän väri seuraavista vaihtoehdoista:
  • Sininen
  • Musta

Saatavilla on seuraavat paksuudet:

  • 2,4 mm
  • 3 mm
  • 4 mm
  • 5 mm
  • 6,5 mm
  • 8 mm

Huomaa, että kahden pienimmän koon halkaisija on 13 mm ja neljä suurempaa kokoa tulevat 16 mm halkaisijalla.

Suuri hevosenkenkä sopii esim. korvalävistykseen, nännilävistykseen tai genitaalilävistyksiin.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Horseshoe-20
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Materiaali Akryyli
Tämä koru on akryylinen, joka on turvallinen muovinen materiaali. Se ei sisällä nikkeliä tai muita haitallisia materiaaleja, joten voit huoletta käyttää sitä.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Hevosenkenkä akryylistä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder