• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

43 Nimike(ttä)

/ sivu

43 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Rengas kulmalävistykseen

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme renkaita kulmalävistykseesi. Rengas lävistyskoruna on erittäin suosittu kaikkiin lävistyksiin ja monet ihmiset käyttävät sitä. Rengas on lävistyskoru, joka antaa sinulle persoonallisen tyylin ja piristää asuasi tai lookiasi.

Tässä tekstissä kerromme lisää renkaista kulmalävistyksissä. Jos haluat tietää miten kulmalävistys teetetään, niin jatka lukemista. Ja jos olet kiinnostunut hoitamaan lävistystäsi optimaalisella tavalla, jatka myös lukemista. Nautinnollisia hetkiä kulmalävistyksesi kanssa.

Laaja ja jännittävä valikoima renkaita BodyMod.fi nettikaupassa

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia helmirenkaita kulmalävistykseen. Meillä on mm. karkeita ja kovia helmirenkaita mustasta titaanista. Nämä renkaat sopivat henkilöille, jotka haluavat tuoda esille hieman brutaalimman lookin. Musta titaani sopii fantastisesti nahkatakin tai muiden mustien vaatteiden kanssa.

Helmirenkaamme kulmalävistyksiin ovat tietysti korkealaatuisia. BodyMod.fi nettikaupassa emme myy tuotteita, joista emme olisi 100 % takuussa. Sen takia rengasvalikoimamme on aina korkealaatuinen. Vaikka pidämme huolta laadusta, se ei tarkoita sitä ettekö emme pitäisi myös huolta edullisista hinnoista. Yritämme jatkuvasti pitää hinnan mahdollisimman edullisena. Toivomme nimittäin myymämme huipputuotteita edullisin hinnoin.

Näin kulmalävistys teetetään

Kulmalävistys teetetään tyypillisesti joko pystysuoraan tai viistosti kulmakarvojen suuntaan. On myös mahdollista teettää kulmalävistys vaakasuoraan, mutta siihen vaaditaan erittäin kokenut ja taitava lävistäjä, joka tämän pystyy tekemään. Lävistättäessa kulmakarvaan täytyy lähistöllä olevat hermot ottaa huomioon. Neulan jälkeen koru laitetaan paikoilleen. Lävistyskorun voi ottaa ulos lävistyksestä vasta kun haava on 100 % parantunut.

Lisätietoa lävistysmaailmasta

Jos kuvittelet haluavasi lisätietoa lävistysmaailman asioista niin suosittelemme sinua tarkastamaan blogimme. Olemme käyttäneet nimittäin paljon vaivaa ja aikaa tämän kirjoittamiseen. Sieltä löydät melkein kaikkiin kysymyksiisi vastauksen. Voit mm. lukea eri lävistysmateriaalien hyvistä ja huonoista puolista ja mitä materiaalia sinun kannattaa käyttää omassa lävistyksessäsi. Lisäksi löydät blogista myös artikkeleita eri lävistystyypeistä kuten kulmalävistykset.

Muista hygienia

Lävistyksen teettämisen jälkeen on hyvä muistaa hyvä perushygienia. Välttääksesi infektiot ja tulehdukset lävistys kannattaa puhdistaa isotonisella suolaliuoksella aamuin ja illoin. Vasta kun lävistys on täysin parantunut, lävistystä ei tarvitse hoitaa niin usein - kerran tai kaksi kertaa viikossa puhdistus riittää.

Suosittelemme käyttämään hoitotuotteita lävistyksen puhdistukseen. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman ammattilaisten käyttämiä hoitotuotteita, jotka hoitavat tehokkaasti lävistystäsi. Jos sinulla on kysymyksiä hygieniaan liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme.