• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

28 Nimike(ttä)

/ sivu

28 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Store piercingsmykker

1,2 mm. ja 1,6 mm paksuudet eivät sovi läheskään kaikille. Jos toivot huippulaadukkaita suuria lävistyskoruja edullisin hinnoin - olet tullut oikeaan paikkaan.

Big Gauge lävistykset

BodyMod.fi nettikaupassa sinulla on mahdollisuus ostaa ja tilata lävistyskoruja venytettyihin kehonosiin ilman että paljastaisit korttimaksutietojasi joillekin hämärille verkkosivuille. Tästä kategoriasta löydät lävistyskoruja aina 1,6 mm ja 12 mm väliltä kaikissa materiaaleissa, malleissa ja muodoissa. Ja jos kaipaat jotain muuta tai erikoisempaa niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun niin autamme sinua toiveitesi mukaan.

Lävistysten venytys

Jos sinulla on jo esimerkiksi 5 mm reikä niin suurilla lävistyskoruilla voit venyttää reiät entistä suuremmiksi. Painavilla kuten kirurginteräksestä tehdyillä lävistyskoruilla voit käyttää deadweight venytyskeinoa, missä tunget lävistyskorun korvaan esimerkiksi liukasteen avulla ja annat painovoiman tehdä loput työstä. Tämä eroaa tavallisesta venytyskeinosta missä käytetään venytyskorua venytykseen.

Suuret lävistykset jokapäiväisessä käytössä

Jos painavat lävistyskorut eivät sovi sinulle mutta haluat kuitenkin suuren korun niin ehkäpä akryylistä ja silikonista tehdyt lävistyskorut sopivat sinulle paremmin. Ne ovat kevyitä, mutta kuitenkin suuria, joten voit käyttää niitä hyvin jokapäiväisessä käytössä ilman painoa korvissa. Varsinkin joustavat silikoni ja akryylikorut ovat monien mielestä parhaita suuria lävistyskoruja arkipäivään.

Valinta on loppujen lopuksi sinun ja toivomme että löydät omasi meidän valikoimastamme.