• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

19 Nimike(ttä)

/ sivu

19 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hoitotuotteet lävistyksiin

Lävistys on käytännössä haava kehossa. Haavaa täytyy hoitaa, jotta se parantuu mahdollisimman nopeasti. BodyMod.fi nettikaupan hoitotuotteilla annat lävistyksellesi parhaat edellytykset nopeaan paranemiseen. Täydellisesti parantunut tekee täydellisen lävistyksen. Tästä voit lukea lisää miten hoidat lävistystäsi parhaiten.

Osta lävistyksen hoitotuotteet BodyMod.fi nettikaupasta

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman hoitotuotteita lävistyksille. Me itse tiedämme, että kaunein lävistys on parantunut lävistys ja tiedämme myös että paranminen vaatii aikaa ja huolenpitoa. Sen takia löydät meidän nettikaupastamme monia erilaisia hoitotuotteita lävistyksellesi, jotka kaikki auttavat lävistystäsi omalla tavallaan parantumaan.

Valikoimastamme löydät mm. isotonisen suolaliuoksen ja monia muita hoitotuotteita. Meiltä löydät hoitotuotteita niin kielilävistyksiin kuin myös napalävistyksiin ja kaikkiin mahdollisiin lävistystyyppeihin.

Mitä paremmin hoidat lävistystäsi sitä kauniimpi siitä tulee

Siitä ei ole epäilystäkään että hyvällä hoidolla ja huolenpidolla lävistyksestä tulee juuri sellainen kun toivot. Huonoimmassa tapauksessa lävistys tulehtuu. Tulehdus voi olla varsin vaikea vastustaja kukistaa. Sen takia, lävistystä kannattaa hoitaa mahdollisimman hyvin heti alusta lähtien. Lävistyksen hoitotuotteilla varmistat huolellisen ja kliinisen hoidon. 

On tärkeää hoitaa lävistyksiä

Jos lävistyksestä ei pidä tarpeeksi hyvin huolta, niihin muodostuu kuten aikaisemmin mainittu tulehdus. Tulehdus voi nopeastikin päättyä lävistyksen poistoon ja ikävään arpeen - Moni juuri lävistyksen teettänyt ei varmasti toivo ikävää arpea. 

Hyviä hygienianeuvoja

Lävistyksen teettämisen jälkeen on tärkeää pitää lävistys puhtaana. Sen takia lävistystä ei saa kosketella turhaan.  Älä myöskään anna kaveriesi koskea lävistykseen, jotta se parantuisi mahdollisimman optimaalisesti. Huulilävistyksen ja kielilävistyksen kanssa ei pitäisi suudella ketään kahteen tai kolmeen viikkoon.

Jos haluat tietää lisää eri lävistysten hoidosta, niin voimme auttaa sinua. Tällä sivulle olemme luoneet artikkeleja niille jotka haluavat tietää lisää lävistyksistä ja niiden hoidosta. Blogista voit lukea mm. kuinka nopeasti eri lävistykset tavallisesti paranevat ja mitä koruja kannattaa käyttää eri lävistyksissä. Löydät kaiken tämän täältä.

Tilaa RSS-syöte