• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 134

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tuotteet 1-48 / 134

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Fake lävistykset

Monet ajattelevat hankkivansa lävistyksen, mutta epäilevät hieman lopputulosta miltä se näyttäisi itsellään. Tai ehkä haluat shokeerata hieman vanhempia tai ystäviä. Tähän tarkoitukseen sopivat fake lävistykset täydellisesti.

Fake lävistys muistuttaa aitoa lävistystä

fake lävistys on kuin mikä tahansa lävistys, joka on suunniteltu näyttämään mahdollisimman aidolta ja niin että siitä ei huomaa että se olisi fake lävistys. Lävistys pysyy usein paikoillaan magneeteilla.

Fake lävistykset eivät ole pysyviä

On tärkeää mainita, että fake lävistykset eivät ole tehty jokapäiväiseen käyttöön. Niitä voi käyttää pari tuntia kerralla tai koko päivän. Toki fake plug koruja voit käyttää niin kauan kuin haluat, sillä pysyvät kiinni samalla tavoin kuin oikeat plug korut. Varsinkin fake kielilävistyksen kanssa täytyy olla varovainen, sillä irrotessa se voi juuttua kiinni kurkkuun. Sen takia, älä koskaan käy nukkumaan fake kielilävistyksen vielä ollessa kielessä.

Monia eri fake lävistysmalleja

Meidän nettikaupastamme löydät laajan valikoiman erimallisia ja erityylisiä fake lävistyskoruja. Jos sinulla on erityistoivomuksia fake lävistyksellesi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme opastaa ja auttaa sinua sen hankinnassa.

Jos epäilet vielä lävistyksen teettämistä niin kokeile meidän fake lävistyksiä

Fake lävistyksen hankinta ja testaus on helppo tapa selvittää onko oikean lävistyksen teettäminen jotain mistä voisit pitää. Tällä tavoin koet lähes oikean lävistyksen ja näet sen kehossasi. Tälläisestä lävistyksen testauksesta on tullut lähes arkipäivää, sillä fake lävistyksiä ostetaan yhä enemmän ja enemmän.