• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

29 Nimike(ttä)

/ sivu

29 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Fake venytys– näin saat feikkivenytyksen korvaasi

Jos sinusta tuntuu että haluaisit kokeilla venytystä, mutta et ole aivan varma vielä, niin meillä on sinulle ratkaisu. Fake plug korulla testaat hyvin miltä plug koru tulisi näyttämään korvassasi. Fake plug korut muistuttavat 100% oikeita plug koruja. Ainoa ero on se, että feikki plug korut toimivat korvarenkaana, fiksua eikö?

Laaja valikoima fake plug koruja sinulle, joka haluaa huijata venytetyllä korvalla

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia erilaisia fake plug koruja monissa eri väreissä ja muodoissa. Meillä on mm. fake plug koru purkinmuotoisena. Purkinmuotoinen plug koru on hauska tuote, joka epäilemättä muistuttaa aitoa plug korua, kun se on korvassa korvalävistyksenä. Plug korujen lisäksi tarjoamme myös fake spiraalivenytyskorua. Spiraalivenytyskorut ovat siistejä koruja ja ne sopivat varsin hyvin fake lävistyskoruiksi. On todella vaikeaa huomata eroa fake ja aidon spiraalivenytyskorun välillä. Siksi voit rauhassa tilata fake spiraalivenytyskorun ja teeskennellä että se on aito.

Miksi käyttäisin fake plug koruja?

Monet ostavat mieluummin fake plug korun kuin oikeasti venyttävät korvansa. Ensimmäiseksi, fake plug korut ovat yhtä kauniita kuin plug korut ja aidon ja feikin fake plug koru eroa on vaikea huomata. Toiseksi, fake plug korut ovat suosittuja, koska kaikki eivät todellakaan halua venyttää korviansa lopullisesti. Siksi fake plug korut ovat vaihtoehtoinen valinta venytykseen. Jos kävelet henkilön ohi, jolla on plug korut, et voi/pysty kertomaan ovatko ne aidot vai feikit. Siksi feikki plug korut ovat niin suosittuja.

Rakastaako kaverisi lävistyksiä? Anna hänelle fake plug lahjaksi

Fake plug korut ovat fantastinen lahjaidea lävistyksistä ja kehonmuokkauksesta pitäville henkilöille. Jos ystävälläsi on esimerkiksi joku korvalävistys jo aikaisemmin, voit ostaa hänelle sopivan fake plug korun lahjaksi. Fake plug koru on kiva ja erilainen lahja ja ystäväsi tulee varmasti pitämään tästä lahjasta, jos hän pitää lävistyksistä ja eri kehonmuokkaustavoista.

Haluatko tietää lisää venytyksestä ja plug koruista?

Blogistamme löydät paljon tietoa venytyksestä ja plugeista. Olemme kirjoittaneet monia mielenkiintoisia artikkeleita kaikesta lävistyksiin liittyvistä asioista. Ja jos haluat vaihtaa fake plug korun aitoon plug koruun, niin suosittelemme lukemaan blogista kaikki tieto venytyksestä ja plug koruista ennen kuin alat venyttämään korvaasi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai muuta vastaavaa, niin suosittellemme sinua ensiksi tarkastamaan blogimme. Jos et jostain kumman syystä löydä vastausta blogistamme, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme niin me BodyMod.fi nettikaupasta autamme sinua mahdollisimman hyvin.