• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 201

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-48 / 201

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Helix Lävistys

Helix lävistys on tällä hetkellä yksi suosituimmista ja levinneimmistä lävistyksistä Pohjois-Euroopassa. Tavalliset korvarenkaat ovat tietysti vielä suositummat, mutta jos korvarenkaita ei lasketa, niin helix lävistys on aivan kärjessä.

Varsinkin nuoret naiset hankkivat helix lävistyksen. Syy tähän on se, että helix lävistys luo feminiinisen vaikutelman ja lävistys on myös helppo teettää. Tästä artikkelista voit lukea lisää helix lävistyksistä. Suosittelemme jatkamaan lukemista, jos haluat tietää lisää laajasta valikoimastamme helix lävistyksiin ja tule fiksummaksi jos omistat niin sanotun helix lävistyksen.

Löydä kaunis helix lävistys laajasta valikoimastamme

Nettikaupasta löydät suuren valikoiman erilaisia helix lävistyksiä. BodyMod.fi tarjoaa lävistyksen jokaiseen makuun. Esimerkiksi juuri nyt tarjoamme kullattuja helix lävistyksiä. Kullatut lävistykset ovat kauniita, jos samalla kannat kultaa jossain muualla kuten kaulassa.

Helix lävistyksemme ovat tietyysti korkealaatuisia. BodyMod.fi nettikaupasa emme tingi laadusta - Toivomme toimittavamme laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Siksi voit rauhassa tilata korusi meiltä. 

Kuinka helix lävistys teetetään?

Helix lävistys teetetään suurilta osin samalla tavoin kuin kaikki muutkin lävistykset. Eroja saattaa kuitenkin olla jos teetät lävistyksesi tavallisella kultasepällä tai ammattilävistäjällä. Suosittelemme ammattilävistäjää, sillä silloin voit olla varma, että lävistys tehdään oikealla tavalla.

Hyviä neuvoja helix lävistykseesi

Jos sinulla on helix lävistys tai olet juuri hankkinut sen, sinun kannattaa lukea tämä. Älä koske lävistykseesi turhaan. Jos käsissäsi on likaa ja kosket lävistykseen, se voi laukaista myöhemmin infektion. SIksi pese aina kädet kunnolla enne kuin kosket lävistykseesi.

Puhtaiden käsien lisäksi, vältä myös hiussolkia ja muita vastaavia asioita helix lävistyksesi lähelle. Hiussolki esimerkiksi voi jäädä lävistykseen kiinni - ja se ei todellakaan ole mukavaa. Ole varovainen myös hiuslakan ja meikin kanssa - Vältä kontaktia helix lävistyksen kanssa.

Jos noudatat edellisiä ohjeita, niin varmistat lävistyksellesi parhaat edellytykset optimaaliseen paranemiseen. Kun lävistyksesi on täysin parantunut, suosittelemme sinua hoitamaan lävistystä säännöllisesti hoitotuotteilla. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman eri hoitotuotteita, jotka auttavat sinua pitämään lävistyksesi puhtaana.

Onnea helix lävistyksesi kanssa.