Labret tasaisella levyllä ja sisäkierteillä

Saatavuus: Varastossa

3,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä labretti on sisäkierteinen, mikä tarkoittaa sitä että ainakaan kierteet eivät vahingoita ihoasi kun laitat sauvan lävistyksesi läpi. Tämä eroaa tavallisista kierteistä olemalla parempi iholle.

Labrettia käytetään yleensä huuliävistyksissä, mutta monet käyttävät labretteja myös korvakoruina. Esimerkiksi tragus- tai helix-koruksi labretti käy erinomaisesti. Kunhan lävistyksesi mitat ovat samat itse lävistyskorun kanssa niin labrettia voidaan käyttää käytännössä mihin tahansa lävistyksiin.

Valitset valikosta itse korun pituuden sekä korun värin. Voit lisäksi valita etulevyn halkaisijan koon.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-96
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Ionipinnoite
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret tasaisella levyllä ja sisäkierteillä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Customer Product Images

Kundebilleder