• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

20 Nimike(ttä)

/ sivu

20 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hevosenkenkä korvalävistykseen

Jos haluat kokeilla jotain uutta ja ehkä erilaista lookkia korvaasi niin hevosenkenkä on hyvä vaihtoehto. Hevosenkenkä korvalävistyksiin on kaunis ja suosittu lävistyskoru, jota monet suosivat. Lisäksi, hevosenkenkä on myös onnen symboli, jonka takia monet hankkivat sen korvaansa tuomaan hieman lisäonnea elämään.

Tästä voit lukea lisää hevosenkengistä korvalävistyksiin. Lisäksi kerromme myös hevosenkenkävalikoimastamme, joten jatka lukemista jos haluat tietää valikoimastamme. Lopussa kerromme myös kuinka hoidat lävistystä parhaiten.

Laaja valikoima hevosenkenkiä korvalävistyksiin

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman hevosenkenkiä korvalävistyksiin. Meillä on hevosenkenkiä monissa eri väreissä ja muodoissa. Jos sinulta puuttuu lävistyskoru korvasta, niin suosittelemme tarkastamaan korvakoruvalikoimamme. Useimmissa hevosenkengän mallisissa koruissa on joko helmi tai piikki (kartionmuotoinen huippu) molemmissa päissä.

Tarjoamme hevosenkenkiä korvalävistyksiin edullisin hinnoin. Vaikka hintamme ovat edullisia, se ei tarkoita sitä että tingimme laadusta. Pyrimme toimittamaan asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita ja voimme olla ylpeitä tästä. Me myymme vain tuotteita, joista voimme mennä 100 % takuuseen. Siksi kun teet ostoksia BodyMod.fi nettikaupassa voit odottaa aina laadukkaita tuotteita ja asiallista asiakaspalvelua.

Näin hoidat lävistystäsi

Jos haluat lävistyksesi pysyvän kauniina ja terveena niin suosittelemme lukemaan seuraavan kappaleen. Ensimmäiseksi haluaisimme korostaa säännöllistä puhdistusta ja hoitoa. Jos et puhdista lävistystä säännöllisesti, lävistykseen saattaa nopeasti ilmestyä tulehdusta tai infektiota, joka pahimmassa tapauksessa voi päättyä siihen, että joudut poistamaan lävistyksesi - ei tosiaankaan kivaa, vai?

Kuinkan puhdistan lävistykseni? Puhdistat lävistyksesi ostamalla joitain hoitotuotteita, jotka on suunniteltu juuri sinun lävistykseesi. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman eri hoitotuotteita, jotka kaikki auttavat tehokkaasti pitämään huolta lävistyksestäsi. Tarjoamme mm. isotonista suolaliuosta, joka on erittäin tehokas lävistyksen puhdistamiseen.

Rakastatko lävistyksiä ja haluaisit tietää lisää niistä?

Jos vastaat tähän kysymykseen kyllä, niin suosittelemme vierailemaan blogissamme, josta saat paljon lisätietoa eri lävistykistä ja eri lävistysmateriaaleista. Olemme yksinkertaisesti luoneet tietopankin, jossa on mielenkiintoisia artikkeleita ja kaikkea mahdollista lävistyksistä.

Kysymyksiisi löydät vastauksen blogistamme. Jos et löydä kysymykseesi vastausta, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Niin autamme sinua kyllä.

Osta hevosenkenkäsi meiltä ja huomaat kuinka onni putoaa sinun hartioillesi - Nautinnolisia hetkiä lävistyksesi kanssa!