• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

21 Nimike(ttä)

/ sivu

21 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hevosenkenkä kulmalävistyksiin

Hevosenkenkä kulmalävistyksiin on todella suosittu lävistyskoru. Hevosenkenkä symbolisoi kuten tiedämme onnea ja monet kantavat hevosenkenkää sen symboliikan takia. Toiset taas valitsevat hevosenkengän, koska se näyttää hyvältä.

Tekstissä kerromme lisää hevosenkengistä ja kulmalävistyksistä. Kerromme mm. hevosenkenkävalikoimastamme ja parista neuvosta ja trikistä, kuinka hoidat parhaiten lävistystäsi välttääksesi tulehtukset ja infektiot.

Laaja valikoima hevosenkenkiä kulmalävistykseesi BodyMod.fi nettikaupassa

BodyMod.fi nettikaupassa haluamme panostaa laajaan valikoimaan eri hevosenkenkiä. Jos pidät metalliväreistä tai taas värillisistä väreistä kuten vihreästä tai liilasta niin meiltä löydät kaikki nämä vaihtoehdot. Jokaisen makuun löytyy varmasti omanlaisensa koru. Tarjoamme myös eri mallisia koruja kuten esimerkiksi piikeillä ja jalokivillä. 

Hevosenkenkiemme laatu on korkea. BodyMod.fi nettikaupassa toivomme tarjoavamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita edullisilla hinnoilla. Myymme ainoastaan lävistyskoruja, joista voimme mennä 100 % takuuseen. Toivomme tarjoavamme myös parhaan asiakaspalvelukokemuksen. Pidämme sitä erittäin tärkeänä asiana. 

Piristä tyyliäsi hevosenkengällä

Monet ostavat hevosenkengän kulmalävistykseen, sillä se piristää lookkia ja omaa tyyliä. Jos esimerkiksi mielestäsi tyylisi on harmaa ja tylsä, niin kulmalävistys piristää kummasti ja tuot helposti eloa lookkiisi. Todella monet aliarvioivat kehon koristelun tapana pukeutua. Siksi sinun kannattaa ottaa riski ja ostaa hevosenkenkä, joka voi piristää lookkiasi ja persoonallisuuttasi samalla kertaa. Yksi pieni koru voi tehdä paljon enemmän tyylisi eteen kuin uusi kallis takki.

Löydät valikoimastamme hevosenkenkän jokaisen makuun. Tarkasta valikoimamme ja osta uusi hevosenkenkä jo tänään.

Vieraile blogissamme ja saa lisätietoa lävistyksistä

Jos rakastat lävistyksiä ja et saa niistä tarpeeksesi, niin suosittelemme vierailemaan blogissamme. Löydät sieltä paljon jännittäviä ja mielenkiintoisia artikkeleita, jotka voiat avata hieman ovea lisää lävistysmaailmaan ja tietoa lävistyksistä. Blogistamme löydät myös paljon muuta luettavaa eri mm. lävistysmateraaleista, lävistyskoruista jne.

Jos et löydä kysymykseesi vastausta blogista, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa mielellämme autamme sinua löytämään kysymykseesi vastaus.

Pidä lävistyksesi puhtaana

Säännöllinen hoito ja puhdistus ovat tärkeitä tekijöitä lävistyksen hoidossa. BodyMod.fi nettikaupassa myymme hoitotuotteita, jotka tehokkaasti auttavat sinua puhdistamaan lävistystä. Lue lisää hyvästä hygieniasta blogistamme.

Nautinnollisia hetkiä lävistyksesi kanssa.