• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 72

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 72

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Napalävistys

Napalävistykset tunnetaan joka puolella maailmaa ja se mielletään usein juuri nuorten tyttöjen suosikkilävistykseksi. Lue lisää tästä kiinnostavasta lävistyksestä juuri tästä!

Napalävistys on todella suosittu lävistys

Napalävistys löi läpi kunnolla vasta kun muotilavoilla alettiin käyttää napalävistyksiä. Naomi Campbell käytti mystistä lävistyskorua navassa. Siitä lähtien napakorun suosio on vain kasvanut ja nykypäivänä se on jo yhtä tavallinen näky kuin korvalävistys. Napakorua käytetään juuri nuorten tyttöjen keskuudessa paljon, mutta myös yli 50-vuotiaat naiset ovat alkaneet ottaa napakorua omakseen.

Millaisen korun valitsen napalävistykseeni?

Napalävistyksen suosiosta johtuen myös erilaisia napalävistyksiä on tarjolla monia. Napalävistyksestä valmistetaan ylivoimaisesti eniten malleja kaikista lävistyksistä. Tämä tulee myös selväksi, kun katsotaan BodyMod.fi nettikauppaa, missä napalävistyksiä löytyy satoja.
Bananabelli on suosittu aloituskoru tähän lävistykseen, sillä bananabelli ei paina tai stressaa aluetta ja antaa alueen parantua rauhassa. Korut, joissa on riipus ovat myös erittäin suosittuja - Kuitenkin niitä voidaan käyttää vain jo parantuneissa lävistyksissä, sillä riipus voi vetää lävistyksen kieroon. Sen takia normaalia aloituskorua suositellaan koko paranemisajalle.

Jos haluat jotain persoonallista ja täysin uniikkia, voit valita myös napalävistyksen nimellä, johon voit kirjoittaa esimerkiksi oman tai rakkaasi nimen.

Napalävistys raskaana oleville

Raskaana oleville tarjoamme myös mahdollisuutta pitää napalävistystä koko raskauden ajan, jos siis et halua luopua lävistyksestä. Tämä vaatii joustavaa materiaalia. Suosittelemme aina käyttämään PTFE.tä, sillä se on todella joustava ja samalla allergiaystävällinen materiaali. Voit tietysti ostaa aina joustavia koruja nettikaupasta ja löydät aina monia eri variaatiota koruista.

Löydät täältä lisää tietoa napalävistyksistä.