• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

7 Nimike(ttä)

/ sivu

7 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Napalävistys - Persoonalliset mallit

Napalävistyksiä valmistetaan kaikissa malleissa ja varsinkin persoonalliset mallit ovat varsin suosittuja. Nykyään ihmiset haluavat olla erilaisia kuin muut ja sen takia myös persoonalliset napalävistykset ovat täydellinen keino tähän tarkoitukseen. Lue lisää meidän ainutlaatuisista vaihtoehdoista.

Napalävistykset nimellä, horoskoopilla, nimikirjaimella jne.

Tästä kategoriasta löydät napalävistyksiä, joissa kaikissa on pieni persoonallinen twisti. Se voi olla lävistyskoru horoskoopilla tai kaverin nimikirjaimilla joka symbolisoi hänen taisteluaan syöpää vastaan.

Napalävistys nimellä

Ensimmäisenä koko Tanskassa, ehkä jopa koko Euroopassa, BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa napalävistyksiä nimellä. Voit itse valita minkä nimen haluat koruun ja valmistamme korun erityisesti sinulle. Toimitusaika pysyy edelleen samana vaikka teetämme korun suoraan sinulle. Löydät tästä esimerkiksi suosituimmat napalävistykset nimellä. 

Napalävistys kirjaimella

Jos etsit napalävistystä kirjaimella, niin voimme auttaa sinua tämän kanssa. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme kaikki aakkoset kauniilla muotoilulla ja pienillä jalokivillä. 
Nämä napalävistykset ovat täydellisiä sinulle joka etsit pientä persoonallista twistia omaan koruusi tai jos etsit rakkaallesi kivaa pientä lahjaa. Napalävistys kirjaimella lahja ei ole koskaan väärin.

Napalävistys horoskoopilla

Oletko leijona, skorpioni tai jokin muu? Napalävistys horoskoopilla on täydellinen keino persoonalliseen tyyliin. 

Jos etsit napalävistystä horoskoopilla, olet tullut oikeaan paikkaan. Nämä napalävistykset on valmistettu lyhyellä riipuksella, joka ei jää housujen väliin kiinni.

Huippulaadukkaita napalävistyksiä

Haluamme tyytyväisiä asiakkaita. Sen takia myymme pelkästään huippulaatuisia napalävistyksiä. Teemme säännöllisesti tarkastuksia napalävistyksiemme kestävyyteen ja muihin tekijöihin ja sen takia voimme taata 100 % että lävistyksemme ovat laadukkaita.
Kaikki napalävistykset on valmistettu 316L kirurginteräksestä, jota pidetään yhtenä markkinoiden parhaista materiaaleista. Suosittelemme, että käytät näitä lävistyksiä jo parantuneisiin lävistyksiin ja että puhdistat napalävistyksesi säännöllisesti isotonisella suolaliuoksella. Syinä tähän on se, että napalävistystä ei saa vaihtaa ennen kuin se on täysin parantunut sekä fakta, että riipus voi aiheuttaa painetta parantuvaan lävistykseen.