• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

15 Nimike(ttä)

/ sivu

15 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Playboy™ napalävistykset

Playboy napalävistykset ovat parasta laatua. Ostaessasi Playboy lävistyskorun meiltä voit olla 100 % varma että tuote on aito. Ostamme Playboy tuotteita vain ja ainoastaan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ja sen vuoksi voimme taata, että Playboy tuotteemme ovat 100 % aitoja.

Ostaessasi Playboy napalävistyksen meiltä et maksa pelkästä nimestä vaan myös laadusta. Korut ovat yleisesti ottaen yksityiskohtaisia ja niistä huomaa kaukaa että niiden valmistukseen on panostettu. On olemassa vielä yksi asia joka on luonteenomaista Playboy tuotteille. Huolellinen käsittely ja erinomainen lopputulos usein näkyy Playboy tuotteissa.

Playboy aloitti kukoistuksensa 1950-luvulla Hugh Hefnerin perustaessa sen Chicagoon vuonna 1953. Hefner raivasi tietä eroottisille kuville, jotka ovat jättäneet vaikutuksen Playboy lehteen kuin myös yleisesti ottaen koko yhteiskuntaan.

Nykyään kukaan ei ole enää yllättynyt Playboy lehdestä tai eroottisista kuvista. Playboy-lehteä julkaistaan nyt 3 miljoonaa kappaletta 40 eri maassa. Mutta silloin kun Hefner aloitti yrityksensä, se oli jotain ennenkuulumatonta ja ainutlaatuista, että nuorista naisista julkaistiin kuvia ilman rihman kiertämää. Hugh Hefnerin aloitteella on varmasti ollut vaikutuksia naisten vapautusliikkeisiin, joita monet naiset ja tytöt pitävät nykyään itsestäänselvyyksinä.

Tämän kategorian koruille ei ole ominaista pelkkä seksi ja erotiikka. Kaikissa niissä on helposti tunnistettava Playboy pupu kahdella korvalla ja rusetilla. Malli joka sopii kaikkiin napalävistyksiin.