• 30 päivän palautusoikeus
    Tilaa ja arvioi itse.
  • Trustpilot
    yli 600 hyvää arviointia ().
  • Asiakaspalvelu
    Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Napalävistys raskaana oleville

Naisten jäädessä raskaaksi monet ajattelevat, että napalävistys täytyy poistaa sillä sille ei ole tarpeeksi tilaa kun maha alkaa kasvaa. Tämä on väärä käsitys. Raskaana olevien napalävistyksellä mahdollistat napalävistyksen käytön myös raskauden aikana.

Tässä tekstissä kirjoitamme raskausajan napalävistyksistä. Jos olet raskaana ja haluaisit pitää napalävistyksesi, suosittelemme jatkamaan lukemista.

Säilytä napalävistyksesi raskauden ajan

Kuten aikaisemmin mainittu voit pitää napalävistyksesi myös raskauden ajan. Vaikka maha kasvaa suureksi, voit säilyttää napalävistyksesi erikoisella raskaana olevien napalävistyksellä. BodyMod.fi nettikaupasta löydät napalävistykset raskaana oleville, mitkä on erityisesti valmistettu kasvavalle mahalle. Napalävistyksen sauva on erikoispitkä, mikä tarkoittaa sitä että mahasi voi kasvaa niin suureksi kuin mahdollista. Sauva on valmistettu PTFE:stä mikä tarkoittaa sitä että koru seuraa kehonmuotoja ja liikkeitä koko raskauden ajan.

BodyMod.fi nettikaupasta löydät monia erilaisia napalävistyksiä raskaana oleville

BodyMod.fi nettikaupassa on laaja valikoima raskausajan koruja. Löydät lävistyksiä monissa eri väreissä, muodoissa sekä malleissa. Löydät myös esimerkiksi napalävistyksen jalokivellä. Jokaisen makuun löytyy varmasti omanlaisensa koru.

BodyMod.fi nettikauppa myy vain korkealuokkaisia napalävistyksiä. Toisinsanoen voit olla varma, että korua on turvallista käyttää. Edulliset hinnat eivät tietenkää tarkoita sitä, että laadusta olisi tingitty. BodyMof.fi nettikaupassa toivomme myymämme korkealuokkaisia tuotteita edullisesti.

Kuten myös muiden lävistysten kanssa, on tärkeää että pidät lävistyksestä huolta ja puhdistat lävistyksen aika-ajoin. BodyMod.fi nettikaupassa myymme myös käteviä hoitotuotteita, jotka auttavat lävistyksen hoidossa. Joten jos haluat välttää bakteerit ja tulehdukset niin suosittelemme käyttämään meidän hoitotuotteita.

Haluatko lisätietoa napalävistyksistä?

Jos toivot lisätietoa napalävistyksistä, suosittelemme vierailemaan blogissamme. Blogista löydät kaikenlaista jännää tietoa napalävistyksistä ja lävistyksistä yleensä. Voit esimerkiksi lukea mitkä materiaalit sopivat mihin lävistyksiin.

Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et löydä artikkelista vastausta niin kysymykseesi löytyy varmasti vastaus blogistamme. Jos vastausta ei löydy myöskään blogista, niin ota rohkeasti yhteys asiakaspalveluumme niin autamme sinua. Pyrimme antaa mahdollisimman kattavan vastauksen kysymykseesi.

Toivotamme teille onnea raskausajalle.

PS. Raskausajan lävistyksiä voi käyttää myös miehillä :)