• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 172

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tuotteet 1-48 / 172

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Napalävistys riipuksella

BodyMod.fi nettikaupassa myymme kaikenlaisia napalävistyksiä riipuksella. Valikoimamme on niin suuri, että jokaiselle löytyy omanlaisensa napalävistyksensä. Jos etsit uutta korua napalävistykseesi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kaikki tältä sivulta löytyvät napalävistykset on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Löydät valikoimastamme myös kirurginteräs 316L mallin, joka on yksi markkinoiden turvallisin materiaali. Jos sinun tekee mieli lukea lisää kirurginteräksestä, suosittelemme että vierailet blogissamme.

Löydä kaunis napakoru laajasta valikoimastamme

BodyMod.fi nettikaupassa on laaja valikoima erilaisia napalävistyksiä riipuksella - Jokaiseen makuun. Löydät meiltä esimerkiksi napakoruja turkoosilla jalokivellä ja lehtiriipuksilla. Lehtiriipus on erittäin yksinkertainen mutta naisellinen koru, josta monet tytöt myös pitävät.

BodyMod.fi nettikaupassa myymme pelkästään tuotteita, joista voimme mennä 100 % takuuseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteemme ovat korkealaatuisia. Pyrimme tarjoamaan laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Lisäksi, haluamme pitää asiakaspalvelumme laadukkaana. Niinpä voit turvallisesti tilata seuraavan napakorusi meiltä BodyMod.fi nettikaupasta - annamme sinulle takuulla hyvän ostoelämyksen.

Löydä valikoimastamme omasi! 

Muokkaa tyyliäsi kauniilla ja ainutlaatuisella napalävistyksellä

Laaja valikoimamme napalävistyksiä riipuksella auttaa sinua muokkaamaan omaa tyyliäsi ja kehonkoristeluasi. Napalävistys on erittäin kaunis ja se sopii yleensä tytöille hyvin. Meidän kauniilla ja tyylikkäillä napalävistyksillä teet tyylistäsi persoonallisemman ja omanlaisesi.

Jos esimerkiksi tykkäät indie-tyylisistä paidoista niin ehkä samantyylinen napalävistys sopisi sinulle myös hyvin siihen lisänä. Esimerkiksi lehtiriipuksellinen napalävistys sopii tähän tyyliin hyvin sillä indie ja lehti käyvät hyvin yhteen. Löydät meiltä sinulle ja sinun tyyliisi sopivat korut.

Puhdista lävistyksesi korunvaihdon yhteydessä

Vaihtaessasi napakorua on tärkeää muistaa puhdistaa lävistyksesi. Huolellisella lävistyksen puhdistuksella estät mahdolliset infektiot ja tulehdukset. Suosittelemme koskemaan lävistykseen mahdollisimman vähän, sillä käsissä lymyää usein bakteereita, jotka johtavat tulehduksiin. Jos sinun välttämättä täytyy koskea lävistykseesi niin muista pestä ensiksi kädet. 

Haluat lisätietoa napalävistyksistä ja riipuksista

Jos haluat lisätietoa lävistyksistä ja riipuksista, suosittelemme sinua tarkastamaan blogimme. Blogista löydät monia jännittäviä artikkeleita lävistyksistä, venytyksestä, hoitotuotteista jne. Jokainen löytää varmasti luettavaa blogista. Koskaan ei ole myöhäistä oppia uusia asioita.

Nauti napalävistyksestäsi!