• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 93

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 93

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Nenälävistys

Nenälävistykset ovat yksi tunnetuimmista lävistyksistä koko maailmassa ja löydät niitä jokapuolelta meidän planeettaa. Lue lisää nenälävistyksistä täältä.

Nenälävistys - lävistys pitkällä historialla

Nenälävistys on ollut suosittu kautta aikojen ja se jatkaa suosiotaan edelleen. Alun perin alkuperäisasukkaat keksivät sen ja sitä käytettiin suojaamaan pahoja henkiä. Jo silloin nenälävistyksissä oli paljon variaatiota. Esimerkiksi septum lävistys ja nenäkoru olivat jo tuolloin tavallisia lävistyskoruja. Nykyään suosituin nenälävistys on tavallinen nenäkoru mutta monet teettävät myös trendikkään septum lävistyksen.

Nenälävistyskorut

Korun valinnassa on tietenkin ensiksi otettava huomioon oma nenälävistystyyppinsä, mutta on olemassa myös joitain lävistyskoruja, joita voidaan käyttää kaikkiin nenälävistyksiin. Tavallisin nenälävistyskoru on tavallinen nenäkoru, joka on muodoltaan ruuvin muotoinen. Vaihtoehtoisesti voit hankkia myös nenäsauvan, joka on tavallinen barbelli, jossa on yleensä jalokivi koristeena. Voit myös valita tavallisen renkaan nenälävistyskoruksesi. Renkaita on monia erilaisia. Esimerkiksi:

 • Rengas
 • Segmenttirengas
 • Hevosenkenkä

Kuinka nenälävistys teetetään?

Nenälävistys teetetään aina neulalla joka tapauksessa ainakin ammattilävistäjän luona. Jos lävistäjä haluaa teettää lävistyksen korvakorupistoolilla, niin kävele ulos liikkeestä, sillä korvakorupistoolia ei ole hygieenista käyttää. Korvakorupistoolia ei voida sterilisoida jonka seurauksena riskeeraat itsesi muiden asiakkaiden verijäännöksille. Tämän seurauksena riskeeraat itsesi sairauksille, joten vältä tämä ehdottomasti! Toisena haittana, korvakorupyssy tekee suuremman reiän kun on tarvis ja seurauksena riskeeraat itsesi suuremmalle arvelle ja suuremmalle määrälle kipua kuin olisi tarpeellista. Viimeisinpänä, korvakorupyssy ei teetä standardimittaisia reikiä. Korvakorupyssy tekee yleensä 0,8 mm reiän, jolloin oikeankokoisen lävistyskorun löytyminen voi olla vaikeaa.
Jos nenälävistys tehdään oikein, alue desinfioidaan. Kohtaan painetaan piste kertakäyttökynällä, jonka jälkeen steriilillä lävistysneulalla tehdään reikä. Koru laitetaan paikoilleen ja alue puhdistetaan huolellisesti PH-neutraalilla saippualla tai isotonisella suolaliuoksella.