• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

22 Nimike(ttä)

/ sivu

22 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hevosenkenkä nenälävistykseen

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme suuren valikoiman erilaisia lävistyskoruja. Tarjoamme mm. koruja huuliin, kulmiin, napaan jne. Myymme myös toki lävistyskoruja nenälävistyksiin. Yksi suosituimmista koruista nenään on hevosenkenkä.

Lävistyskoru ”hevosenkenkä" kutsutaan hevosenkengäksi, sillä se muistuttaa hevosenkenkää. Se on kaunis koru, jossa on tyypillisesti helmet molemmissa päissä. Tietenkään helmien ruuvaaminen päihin ei ole pakollista - on olemassa muitakin vaihtoehtoja.

Tässä artikkelissa voit lukea lisää hevosenkengistä nenälävistyksiin. Voit muun muuassa lukea valikoimastamme sekä hevosenkengän hoidosta. Nauti hevosenkengästäsi.

Tarjoamme monia kauniita hevosenkenkiä nenälävistyksiin

Puuttuuko sinulta hevosenkenkä nenälävistykseesi? Meidän nettikaupasta löydät varmasti korun lävistykseesi. Meillä on nimittäin monia kauniita hevosenkenkiä varastossamme, jotka odottavat sinua. Tarjoamme hevosenkenkiä eri väreissä ja malleissa, joten löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa. Hevosenkenkiemme laatu on huippua, sillä emme myy tuotteita, joista emme voi mennä 100 % takuuseen.  Panostamme laatuun ja sitä kautta asiakkaisiin ja heidän vaatimuksiin. Parasta on nähdä tyytyväinen asiakas. 

Tarkasta valikoimamme ja löydä seuraava hevosenkenkäsi meiltä!

Hevosenkengän hoito

Lävistyksen pitkäaikaiseen käyttöön sen puhdistaminen ja oikeanlainen hoito ovat tärkeitä ja jopa välttämättömiä tekijöitä. Paras lävistyksen ylläpito saavutetaan puhdistamalla ja hoitamalla lävistystä säännöllisesti. Muista puhdistaa lävistyskoru sekä itse lävistys.

Hoitamalla lävistystä minimoit infektioriskin. Pahinta mitä lävistyksen omistaja voi kokea on tulehdus tai infektio. Monissa tapauksissa infektiosta eroon pääseminen voi olla vaikeaa.

Jotkut hoitotuotteemme sopivat täydellisesti lävistyksesi hoitoon. Hoitotuotteemme ovat tunnettuja alalla ja ovat tehokkaita lävistyksen hoidossa. Tarjoamme hoitotuotteita kaikkiin lävistystyyppeihin, joten löydät varmasti tuotteen juuri sinun lävistykseesi ja hevosenkenkääsi.

Lue lävistysartikkeleita blogistamme

Jos haluat tietää lisää lävistyksistä tai venytyksestä tai eri lävistysten materiaaleista jne, niin vieraile meidän blogissamme. Blogistamme löydät nimittäin jännittäviä ja mielenkiintoisia artikkeleita, jotka voivat olla avuksi sinulle joka pohdit vielä lävistyksen hankkimista.

Jos sinua esimerkiksi kiinnostaa jokin materiaali, josta haluaisit lisätietoa niin löydät kaikki läviststen materiaalit myös blogista. Blogistamme löydät rajattomasti tietoa eri lävistyksistä ja kaikesta lävistyksiin liittyvästä.

Onnea nenälävistykseesi!