• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 69

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 69

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Nenäkoru

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nenäkoruja. Nenäkoru on erittäin naisellinen koru, joka sopii kaikille hyvin kaikille naisille. Tästä voit lukeaa lisää nenäkorun käytöstä nenälävistyksissä. Nautinnollisia hetkiä nenäkorun kanssa.

Naisellinen koru, joka tekee vaikutuksen

Nenäkoru on varsin naisellinen koru, joka on myös todella elegantti. Todella monet naiset käyttävät nenäkorua juuri sen naisellisuuden takia. Jos haluat todella korostaa omaa naisellisuuttasi, niin nenäkoru on oikea lävistyskoru sinulle. Löydät meidän suuresta nenäkoruvalikoimastamme varmasti sinulle ja sinun persoonallisuuteesi sopivan nenäkorun.

Nenäkoruja eri väreissä ja eri malleissa

BodyMod.fi nettikaupasta laajan valikoiman eri nenäkoruja kaikissa eri väreissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme suuren valikoiman eri koruja, jotta heillä olisi mahdollisuus valita monien eri vaihtoehtojen väliltä. Tarjoamme esimerkiksi klassisia nenäkoruja kauniilla jalokivillä. Lisäksi tarjoamme mm. nenäkoruja piikeillä, helmillä, tähdillä. BodyMod.fi kaupasta jokaiselle löytyy varmasti jotain omaan makuunsa.

Nenäkorumme on valmistettu tottakai korkealaatuisista materiaaleista. Sen takia voit aina luottaa siihen, että tilatessasi meiltä vastaanotat korkealuokkaisen tuotteen. Olemme myös valinneet myydä tuotteitamme edullisilla hinnoilla, sillä haluamme tarjota korkealaatuisia tuotteita kohtuuhintaisilla hinnoilla. Vaikka hintamme saattavat olla todella edullisia, se ei tarkoita sitä, että olisimme tinkineet tuotteiden laadusta. Laatu on meille tärkein tekijä. Lisäksi panostamme paljon myös asiakastyytyväisyyteen ja olemme varmoja että meillä on alan tyytyväisimmät ja onnellisimmat asiakkaat.

Lue lisää nenäkoruista ja muista lävistyksistämme blogistamme

Jos sinua kiinnostaa lukea lisää lävistyksistä tai muista lävistyksiin liittyvistä asioista, kuten lävistysten materiaaleista jne, niin olemme luoneet sinulle myös blogin, jossa kerromme kaikesta lävistyksiin liittyvistä aiheista. Olemme kirjoittaneet blogiin paljon mielenkiintoisia artikkeleita, jotka avaavat ovea lävistysten maailmaan. Suosittelemme lukemaan näitä artikkeleita, jos esimerkiksi sinulle tulee kysymyksiä lävistyksistä. Jos et löydä blogistamme vastauksia kysymyksiisi, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, missä olemme aina valmiita auttamaan sinua.

Hygiania

Säännöllinen nenälävistyksen ja nenäkorun puhdistus on tärkeää. Varsinkin lävistyksen paranemisvaiheessa tämä on erityisen tärkeää. Tässä vaiheessa lävistys on nimittäin herkkä bakteereille. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia eri hoitotuotteita lävistyksiin. Meillä on myös hoitotuotteita nenäkoruille. Jos sinulta puuttuu hyvä hoitotuote lävistyksellesi, niin tarkasta tarjontamme ja puhdista lävistyksesi kuten ammattilainen.