• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 85

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 85

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Nenäsauva

Nenäsauva on erittäin yksinkertainen koru, josta monet nenälävistyksen omistajat pitävät. Kaikilla lävistyskoruilla on hyvät ja huonot puolensa, mutta samalla kaikki eivät koe näitä huonoja ja hyviä puolia samalla tavalla. Nenäsauvan käyttäjät vannovat yleensä sen helppokäyttöisyyteen esim. sen helppoon laittoon ja pois ottamiseen. Nenäsauva on nimensä mukaisesti täysin suoraviivainen koru, joka on helppo laittaa paikoilleen.

Nenäsauvan edut

Monet nenäsauvan käyttäjät käyttävät korua pelkästään sen helppokäyttöisyyden takia. Nenäkorun vaikeaan paikoilleen laittamiseen verrattuna nenäsauva on siihen nähden todella helppo koru käsiteltäväksi eikä se satu ollenkaan. Sauva liu'utetaan helposti lävistykseeen kunnes lävistyksen takana oleva helmi on lävistänyt reiän. Helmi pitää korun paikoillaan nenässä ja toimii samalla suojana nenään kohdistuneita iskuja vastaan.

Muita nenäsauvan etuja, mitä käyttäjät yleensä mainitsevat ovat esimerkiksi vieraan esineen välttäminen nenässä. Nenäkorussa esimerkiksi ruuviosa on nenän sisällä, mistä monet eivät pidä. Lisäksi ruuviosa on litteä ja se sijaitsee nenäsieraimen sisäpuolella, mitä ei voi olla huomaamatta. Joillekin ihmisille tämä on vain tottumuskysymys, mutta aina löytyy myös ihmisiä, jotka haluavat käyttää mieluummin nenäsauvaa ja välttää tämän epämukavuuden.

Nenäsauvalla et edes huomaa, että sinulla on lävistyskorua nenässä. Jos sauva on pidempi kuin reikä niin se ei haittaa, koru tulee vain hieman sieraimen sisäpuolelle. 

Viimeisinpänä mutta ei vähäisimpänä sauvaan ei tartu niin paljoa likaa, joka helpottaa sen hoitamista. Syynä tähän on sen yksinkertainen muoto, johon lian on vaikea tarttua. 

Milloin kannattaa valita nenäsauva?

Jos tykkäät vaihtaa lävistyskoruasi usein, jopa päivittäin, niin nenäsauva on hyvä vaihtoehto. Syynä tähän on sen helppokäyttöisyys - sopii hyvin jokaisen aamurutiiniin. Lisäksi nenäsauvia on yleisesti ottaen hieman halvempia ostaa kuin nenäkorut.

Aikaisemmin mainitut asiat kannattaa ottaa huomioon nenälävistyskorun valinnassa. Jos sinusta tuntuu, että nenäsauva voi olla sinulle sopiva vaihtoehto, mutta et ole aivan varma vielä, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa voimme auttaa sinua kertomalla lisää nenälävistyksistä. Tai voit kokeilla ostaa molemmat ja päättää itse käytön jälkeen. Nautinnollisia hetkiä nenälävistyksesi kanssa.