• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 74

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 74

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Rengas nenälävistykseen

Nenärengas on erittäin suosittu lävistyskoru, jonka voit hankkia eri väreillä ja malleilla. Monet käyttävät heidän nenärengastaan jommalla kummalla puolella sierainta, mutta rengasta voi käyttää myös Septum lävistyksen kohdalla kahden sieraimen keskellä. Nenärengas voi olla erimuotoinen, mutta kaikkia renkaita voidaan käyttää tavallisissa nenälävistyksissä. Septum lävistyksessä on joitain käytännöllisempiä malleja kuin muissa lävistyksissä. Yleisesti ottaen septum lävistyksessä kannattaa käyttää kokonaista rengasta. Tähän ryhmään kuuluvat myös siis segmenttirenkaat, helmirenkaat jne. 

Nenärenkaan materiaalit

Nenärengas voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, mutta suosittelemme käyttämään titaania, kirurginterästä tai kultaa omassa nenälävistyksessäsi. Käyttäessäsi suositeltuja materiaaleja nenälävistyksessäsi tulet varmasti välttymään ongelmilta. Varsinkin hopea on sellainen materiaali, josta kannattaa pysyä kauempana. Hopea on huono materiaali, sillä se vaihtaa väriä, minkä olet ehkä muissa käyttämissäsi hopeakoruissa huomannut. Joten jos käytät nenärengasta joka on valmistettu hopeasta, niin korulle tulee käymään tarkalleen samalla tavalla kuin myös muille hopeakoruillesi. Seurauksena nenääsi voi jäädä musta ruma täpla. Lisäksi hopeassa on itsessään jo huomattavasti enemmän nikkeliä kuin muissa lävistyskorujen materiaaleissa. Sen pitäisi olla jo tarpeeksi hyvä syy olla käyttämättä hopeasta.

Jos kärsit nikkeliallergiasta, niin kannattaa valita titaani, joka on käsittämättömän puhdas ja vahva materiaali sekä täysin nikkelivapaa. Yleisesti ottaen titaani on puhtain käytettävä lävistysten materiaali, mutta se maksaa hieman enemmän kuin esimerkiksi kirurginteräs. Kirurginteräksen käyttöön ei ole mitään esteitä, sillä kirurginteräs on myös todella turvallinen ja muuten lävistyskorujen yleisimmin käytetty materiaali. 

Erityyppisiä nenärenkaita

Segmenttirenkaat ovat varsin suosittuja. Segmenttirengas avataan yleensä klikkaamalla pientä palaa renkaassa. Se on käytännössä helpompaa kuin se teoriassa kuulostaa. Vaihtoehtoisesti tarjoamme myös joitain hieman helpompia segmenttirenkaita, joita tarvitsee vain kiertää kevyesti avatakseen ja sulkeakseen korun ilman että osaa renkaasta täytyisi poistaa.

Helmirengas avataan melkein samalla tavalla kuin segmenttirengas. Helmirengas avataan ja suljetaan klikkaamalla itse renkaan helmeä. Helmen reunoissa on yleensä kaksi pieni syvennystä, johon renkaan reunat liu'utetaan paikoilleen. Tässäkin tapauksessa tarjoamme yksinkertaistettua versiota nimeltä rengas kiinteällä helmellä, missä helmi on hitsattu kiinni toiseen päähän. Korun avaaminen ja sulkeminen tapahtuu samalla tavalla kuten segmenttirenkaan yksinkertaisemmassa ja helpommassa tapauksessa.

Viimeisinpänä mutta ei vähäisimpänä on myös puoliksi avattu nenärengas, joka on tarkoitettu lävistykseksi sieraimiin. Se on sen tyyppinen rengas, joka ei ole tarkoitettu septum lävistyksiin ja se muistuttaa kirjainta "C" kuitenkin hieman enemmän suljettua C:tä kuin itse kirjain. Helmi on yleensä hitsattu kiinni toiseen reunaan ja helmi sijaitsee nenän sisällä, missä se toimii ns. kiilana, jotta rengas ei tipu nenästä. Monet pitävät tämäntyyppisestä korusta. Tätä rengaskorua voi käyttää myös siinä tapauksessa, jos olet teettänyt nenälävistyksesi kultasepän luona, sillä rengas on saatavilla myös kokoa pienempänä.