Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Välineet

Tuotteet 1-48 / 50

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 50

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Välineitä lävistyksiin

Lävistäminen on aina ollut yleinen kehonmuokkaustapa ja itsensä koristelutapa maailman asukkaiden kesken. Korvalävistyksistä on löydetty todisteita tuhansien vuosien takaa. Lävistykset ovat siispä olleet aina suosittuja ja ovat edelleen suosittuja monissa maailman eri kolkissa.

Kuinka sitten monia tuhansia vuosia sitten oli mahdollista lävistää? Tuhansia vuosia sitten lävistysten välineet olivat todella alkeellisia. Voit kuvitella Intiaani, joka hyvin terävän tikun avulla teettää itselleen reiän korvaan. Nykyään lävistyksiin käytetään huomattavasti inhimillisempiä ja ammattilaisempia välineitä.

Ammattilaisten lävistysvälineet

Nykyään voit ostaa ammattilaisten lävistysvälineet, joka tekee lävistämisestä helppoa. Nyt ei siis puhuta ruosteisista ja puoliterävistä neulista, jotka desinfioidaan sytyttimellä. Ei, nyt puhutaan huippulaadukkaista ammattilaisten käytettävistä lävistysvälineistä, jotka on tunnustettu parhaiksi työkaluiksi lävistyksille. Yksityishenkilöille myynnissä olevilla välineillä ei ole tarkoitus teettää reikää omaan korvaan vaan puhutaan ns. apuvälineistä. Ammattilaisille toimitamme steriilit neulat kertakäyttöön ja kaikki muut tarvikkeet mitä turvalliseen ja ammattiliseen lävistykseen tarvitaan.

Osta välineet lävistyksiin BodyMod.fi nettikaupasta

BodyMod.fi nettikaupassa ymmärrämme kuinka tärkeää ovat turvalliset ja luotettavat välineet. Sen takia myymme vain taattuja välineitä.
BodyMod.fi nettikaupasta löydät monia erilaisisa välineitä lävistyksiin. Valikoimassame yksityishenkilöille myymme mm. renkaanavaajia, renkaansulkijoita sekä monia muita käteviä työkaluja lävistyksiin. Joten jos olet etsimässä edullisia ja laadukkaita lävistysvälineitä, voit hyvin tilata tarvittavat välineesi meiltä. Venytykseen voi käyttää liukastetta ja tefloniteippiä, joita molempia löytyy tottakai myös meidän nettikaupasta.

Paras lopputulos ammattilaisten lävistysvälineillä

Markkinoilta löytyy monia lävistysvälineitä, joita ei ole turvallista käyttää. Sen takia on äärettömän tärkeää että ostat 100 % oikeita välineitä lävistyksillesi. Siitä ei ole epäilystäkään että asiakkaana on helpompi käsitellä lävistyskorujansa kun välineet ovat kunnossa.

Valitettavasti tapaamme liian usein ihmisiä, jotka ovat koittaneet käsitellä lävistyksiään ilman kunnollisia välineitä. Pahimmassa tapauksessa nämä kokeilut päättyvät lävistyksen poistoon. Jos haluat pitää lävistyksesi kauemmin niin suosittelemme ostamaan ammattilaisten lävistysvälineet.

Hyvä tietää lävistysvälineistä

Kuten aikaisemmin mainitsimme on erittäin tärkeää, että et osta lävistysvälineitäsi keneltä tahansa jälleenmyyjältä. Markkinoilta löytyy valitettavasti paljon välineitä, jotka eivät yksinkertaisesti ole alan vaatimusten mukaisia. Epäpätevien tai tee-se-itse välineiden käytöllä voit helposti vaarantaa oman lävistyksesi ja jopa terveytesi. Tyypillisesti nämä kokeilut päätyvät kehon tai lävistyksen vaurioitumiseen tai muuhun vastaavaan.