Ladataan...

7 Nenäkorun setti

15,90 €
Varastossa

Tykkäätkö vaihdella nenäkorujasi useasti? Sitten tämä monipuolinen setti seitsemällä erilaisella nenäkorulla on täydellinen juuri sinulle!
Kaikki nenäkorut ovat suoralla tapilla ja valmistettu kirurginteräksestä, lukuunottamatta läpinäkyvää häivekorua, joka on valmistettu PTFE:stä. Korujen mitta on sama kaikissa malleissa, tapin paksuus (halkaisija) on 0.8 mm ja sen pituus on 6 mm. Lisäksi tapin alaosassa on pieni nuppi, joka estää korun putoamisen lävistyksestä.
Settiin sisältyy yksinkertainen häivekoru, joka on tarpeellinen tilanteissa esim. töissä, joissa näkyvät lävistykset eivät ole sallittuja. Toinen vaihtoehto on malli tavallisella kiiltävällä kuulalla, joka sopii hyvin arkeen. Hieman enemmän luksusta tarjoavat mallit, joissa on suuri kirkas zirkonia kivi sydämen tai tähden muodossa, sekä korut nelikulmaisella tai pyöreällä zirkonia kivellä. Näissä malleissa kivi on tukevasti korussa metallisilla kärjillä, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden putoamisesta. Viimeisenä on tyylikäs ja hillitty malli puolipallolla, jota koristaa pieni kirkas zirkonia kivi - tämä koru sopii sekä juhlaan, että arkeen.
Kaiken kaikkiaan setti sisältää monipuolisen lajitelman upeita koruja, vieläpä todella edulliseen hintaan. 
Lisätiedot
SKUNose-Pack-3
Paksuus0.8 mm.
TypeLävistyssetti
Pituus6 mm.
MateriaaliKirurginteräs
VäriKiiltävä
JalokivityyppiZirkonia
Onko tuote liimattu?Kyllä
Kappalemäärä7 Kpl
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:7 Nenäkorun setti
Arviosi
7 Nenäkorun setti