• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 128

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tuotteet 1-48 / 128

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Naisten genitaalilävistykset

Naisten genitaalilävistykset ovat tulleet yhä suositummiksi. Monet naiset valitsevat genitaalilävistyksen, sillä se on samaan aikaan seksikäs ja kaunis. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman naisille suunnattuja genitaalilävistyksiä. Meillä on genitaalilävistyksiä monissa eri malleissa ja muodoissa - jokaiseen makuun.

Tästä voit lukea lisää naisille suunnatuista genitaalilävistyksistä. Kirjoitamme esimerkiksi genitaalilävistysten seksuaalisista hyödyistä. Jos et halua lukea enempää, niin suosittelemme tarkastamaan valikoimamme. Ehkä löydät tulevaisuuden korusi jo tänään.

Naisten genitaalilävistykset ovat samaan aikaan seksikkäitä ja kauniita

Todella monet naiset hankkivat genitaalilävistyksen koska se on seksikäs. Intiimialueen lävistys on varmasti myös kaunis. Genitaalialueelta lävistetyt naiset kokevat usein lisääntynyttä sukupuoliviettiä sekä suurempaa seksin aikaista nautintoa. Tämä johtuu siitä, että genitaalilävistykset sijaitsevat erittäin herkillä alueilla. Tämä tarkoittaa sitä, että lävistyksen kosketuksesta voi nainen saada lisänautintoa. Tämä riippuu toki myös lävistyksestä sekä lävistyksen sijainnista.

Genitaalilävistys on myös erittäin kaunis. Genitaalilävistyksiä saa monissa eri malleissa ja muodoissa, mikä helpottaa persoonallisen lookin hankkimista. On tylsää olla samanlainen kuin muut. Genitaalilävistyksellä tuot esiin oman persoonallisuutesi sekä karisman.

Kaunis lävistys vaatii hyvän hygienian

Hyvä hygienia on välttämätön tekijä kauniiseen ja kutsuvaan lävistykseen. On tärkeää puhdistaa lävistys säännöllisin väliajoin hoitotuotteella, jotta tulehdus- ja infektioriski pienenee.

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme suuren ja laajan valikoiman hoitotuotteita, jotka voit kätevästi tilata korutilauksesi yhteydessä. Tarjoamme vain huippulaadukkaita ja alalla tunnettuja hoitotuotteita. Hoitotuotteemme takaavat lävistyksellesi parhaat edellytykset, jotta lävistys pysyy kauniina ja kutsuvana.

Mistä luen lisää naisten genitaalilävistyksistä?

Blogistamme löydät lisätietoa lävistyksistä, genitaalilävistykistä sekä hoitotuotteista. Olemme kirjoittaneet sinne mielenkiintoisia ja jännittäviä artikkeleita kaikesta lävistyksiin liittyvästä. BodyMod.fi emme usko, että genitaalilävistykset ansaitsevat olla tabu. Sen takia kirjoitamme aiheesta vapaasti ja avoimesti blogissamme.

Lisäksi blogista löydät monia er tyyppisiä artikkeleita lävistyskorujen materiaaleista sekä eri lävistyksien ja lävistyskorujen hyvistä ja huonoista puolista. Eikun lukemaan!

Nautinnollisia hetkiä genitaalilävistyksesi kanssa ;)