• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 426

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-48 / 426

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Korvalävistys

Ihmiset ovat lävistäneet korvia jo tuhansia vuosia ja lävistystä pidetään maailman vanhimpana kehonmuokkaustapana. Korvalävistys kattaa monet erilaiset lävistykset. Yhteistä näille kaikille on tietenkin sijainti korvassa. Suosituimpien korvalävistysten joukossa ovat tragus ja helix lävistykset. 

Korvalävistys ja mitä lävistyskorua voi käyttää

Korvalävistys on yksi levinnein lävistys ja monet seuraavat eri designeja. Tavallisten korvarenkaiden ohella, on olemassa myös monia muita mahdollisuuksia korvakorulle. Seuraavaksi esittelemme tässä muutaman. 

 • Labret on erittäin suosittu koru korvalävistykseen ja sitä voidaan käyttää millaiseen korviin tahansa. Koru on käytännössä barbelli (sauva), jonka päässä on helmi ja jonka tyvessä on pieni levy. Koruja löytyy monissa eri designeissa.
 • Segmenttirengas on täydellinen rengas, missä on pieni melkein näkymätön lukkomekanismi. Se avataan ja lukitaan painamalla sisältä esimerkiksi kynällä. Se on jatkuvasti yksi suosituimmista lävistyskoruista.
 • Rengas suljetaan helmellä, joka tulee renkaan väliin. Sitä kutsutaan myös Captive bead renkaaksi tai vain CBR ja se on ollut yksi suosikkilävistyskoruista monia vuosia.

Siinä olivat suosituimmat mallit, mutta monia muita vaihtoehtoja on myös olemassa. Esimerkiksi monet käyttävät nenäkorua myös korvalävistyksenä. Muista malleista voidaan mainita industrial sauva, vaikkakin tätä lävistyskorua käytetään yleensä vain industrial lävistykseen.

Korvakorupyssy ja lävistys

Monet teettävät heidän korvarenkaansa korvakorupyssyllä. Tämä teetetään yleensä kultasepällä tai epäpätevällä lävistäjällä. On syytä suositella välttämään tätä välinettä lävistysten teossa. Korvakorupyssyä ei ole mahdollista sterilisoida jonka seurauksena voit altistua aikaisemman asiakkaan verelle. Lisäksi, korvakorupyssy teettää suuremman arven kuin tavallinen lävistysneula. Tämä voi johtaa myöhemmin kivuliaisiin komplikaatioihin kuten arpikudokseen.
Jos lävistäjäsi käyttää korvakorupyssyä, hän ei ole pätevä. Suosittelemme löytämään toisen lävistäjän.